Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δύσκολη η νύχτα στη Ρόδο – Συνεχείς αναζωπυρώσεις, αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών

Δύσκολη η νύχτα στη Ρόδο – Συνεχείς αναζωπυρώσεις, αγωνιώδεις προσπάθειες των πυροσβεστών
Το μέτωπο από Απόλλωνα προς Λάερμα εμφανίζει τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα γι' αυτό και καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για τον περιορισμό του
Σχετικά Άρθρα
Συνεχίζονται οι αναζωπυρώσεις στα μέτωπα της πυρκαγιάς στο νησί της Ρόδου οι οποίες είναι συνεχείς και κάποιες από αυτές δύσκολο να αντιμετωπιστούν από τις δασοπυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές που επιχειρούν.
Το μέτωπο από Απόλλωνα προς Λάερμα εμφανίζει τη μεγαλύτερη επικινδυνότητα γι' αυτό και καταβάλλεται πολύ μεγάλη προσπάθεια για τον περιορισμό του.
Προσωπικό της πυροσβεστικής, εθελοντές κ.ά. βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να καταστείλουν την έντασή του.
Το ίδιο είχε συμβεί νωρίτερα και στην περιοχή του Προφήτη Ηλία όπου οι φλόγες πλησίαζαν επικίνδυνα τις εγκαταστάσεις αλλά και τις κεραίες που βρίσκονται στην περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το μεσημέρι και μετά, όλες οι δυνάμεις αναλώνονται στο να αντιμετωπίζουν τις συνεχείς και επικίνδυνες αναζωπυρώσεις που σημειώνονται στα 4 μέτωπα της πυρκαγιάς αλλά και τις νέες εστίες που δημιουργούνται από τη μεταφορά από τον αέρα της κάφτρας από τα καιόμενα.
Η νύχτα προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολη με δεδομένο ότι είναι και η τρίτη κατά σειρά όπου η φωτιά συνεχίζει να καίει στο νησί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης