Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εκκενώνεται το Κανδήλι στα Μέγαρα - Παλεύουν με τις αναζωπυρώσεις οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Εκκενώνεται το Κανδήλι στα Μέγαρα - Παλεύουν με τις αναζωπυρώσεις οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Παρ' ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κάνουν συνεχή κατάσβεση της πυρκαγιάς, στο συγκεκριμένο σημείο συνεχώς αναζωπυρώνεται
Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη σε όσους βρίσκονται στη Νέα Ζωή Κανδηλίου και τη Λεωφόρο Καταδρομών ώστε να εκκενώσουν τον οικισμό και να κατευθυνθούν προς Μέγαρα.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παλεύουν συνεχώς με τις αναζωπυρώσεις ενώ το μεγαλύτερο κομμάτι του ενεργού μετώπου εντοπίζεται στην περιοχή του Κανδηλίου των Μεγάρων και γι' αυτό ζητήθηκε η απομάκρυνση των κατοίκων από εκεί. Συγκεκριμένα, το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στις περιοχές Νέα Ζωή Κανδηλίου και Λεωφόρο Καταδρομών εκκενώστε τώρα προς Μέγαρα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή».
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, παρ' ότι οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής κάνουν συνεχή κατάσβεση της πυρκαγιάς, στο συγκεκριμένο σημείο συνεχώς αναζωπυρώνεται.
Αναφορικά με την πυρκαγιά στο Λουτράκι συνεχίζονται και εκεί οι αναζωπυρώσεις, ενώ στη Ρόδο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Έμπωνα καίει πυκνό πευκοδάσος μεταξύ των οικισμών Απόλλωνα και Λάερμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης