Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο

Φωτιά στο Λουτράκι: Διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο
Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ νωρίτερα διεκόπη η κυκλοφορία και στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου
Διακόπηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουλίου 2023 τα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο, λόγω φωτιάς κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Αγίων Θεοδώρων.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, λίγο πριν από τις 18:00, με εντολή της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού προς το Κιάτο.
Λόγω της τροποποίησης των δρομολογίων, η αμαξοστοιχία 1322 (Πειραιάς – Κιάτο) με ώρα αναχώρησης 16:15, διακόπτει το δρομολόγιο στους Αγίους Θεοδώρους και επιστρέφει στα Άνω Λιόσια.
Λόγω της πυρκαγιάς που έχει ξεσπάσει στο Λουτράκι η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από τον κόμβο των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, ενώ νωρίτερα διεκόπη η κυκλοφορία και στην νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης