Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κλείνει η Ακρόπολη το Σάββατο 15 Ιουλίου, λόγω καύσωνα - Πως θα λειτουργήσουν πάρκα, αρχαιολογικοί χώροι

Κλείνει η Ακρόπολη το Σάββατο 15 Ιουλίου, λόγω καύσωνα - Πως θα λειτουργήσουν πάρκα, αρχαιολογικοί χώροι
Τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας του αρχαιολογικού και άλλων χώρων στην Αττική
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, ενημερώνει ότι αύριο, Σάββατο 15 Ιουλίου 2023, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακροπόλεως θα αναστείλει τη λειτουργία του κατά τις μεσημβρινές ώρες, με τελευταία είσοδο στις 11:30 και επανέναρξη λειτουργίας στις 17.30.
Σε λειτουργία θα παραμείνουν οι χώροι της Αρχαίας Αγοράς και του Κεραμεικού, όπου υπάρχει η δυνατότητα επίσκεψης των εκεί Αρχαιολογικών Μουσείων.
Κλειστά θα είναι το Σάββατο 15 Ιουλίου όλα τα Πάρκα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του καύσωνα και του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς, αύριο Σάββατο 15 Ιουλίου από τις 9 το πρωί και για 24 ώρες, κλειστά θα είναι όλα τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας.
Ειδικότερα πρόκειται για το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, το Λόφο Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος.
Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για αύριο το βράδυ στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού».
Για τη λειτουργία των Πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας και αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης