Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΔΕΔΔΗΕ: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στην Αττική λόγω του κάυσωνα

ΔΕΔΔΗΕ: Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στην Αττική λόγω του κάυσωνα
Όπως ενημερώνει ο ΔΕΔΔΗΕ στην ιστοσελίδα του, η αποκατάσταση των βλαβών σε Ηλιούπολη, Αγίους Αναργύρους, Άνω Λιόσια, Ελληνικό, Καλλιθέα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 22:30
Η θερμότερη ημέρα του χρόνου λόγω του κύματος κάυσωνα «Cleon» που έφτασε ως και 43 βαθμούς Κελσίου κατά τόπους είχε ως αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου.
Ο ΔΕΔΔΗΕ κατέγραψε τις συνοικίες της Αττικής όπου σημειώθηκαν διακοπές στην ηλεκτροδότηση καθώς και τα αίτιά τους.
Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία ηλεκτροδότησης προβλήματα στο ηλεκτρικό ρεύμα εντοπίζονται στου Ζωγράφου, στο Παγκράτι, τα Ιλίσια και την Καισαριανή, την Ιπποκράτειο Πολιτεία, τον Κολωνό, το Ρουφ, την Δραπετσώνα και το Κερατσίνι.
Η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στις παραπάνω περιοχές εκτιμάται να γίνει έως τις 21:00, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ.
Διακοπές σημειώθηκαν και σε άλλες περιοχές της Αττικής όπως ο Άγιος Δημήτριος, η Αργυρούπολη, η Ηλιούπολη και το Ελληνικό.
Ακόμη, επηρεάστηκαν ο Άλιμος, το Παλαιό Ψυχικό, η Πλατεία Βικτωρίας, η περιοχή γύρω από τον Σταθμό Λαρίσης, η Ομόνοια, το Κορωπί και ο Ασπρόπυργος.
Για ορισμένες από τις εν λόγω περιοχές η αρχική εκτίμηση του Διαχειριστή του ηλεκτρικού δικτύου ανέφερε αποκατάσταση από τις 19:30 έως τις 22:30.
Μάλιστα οι κάτοικοι της Ηλιούπολης αναφέρουν ότι είναι χωρίς ρεύμα από νωρίς το απόγευμα.
Όπως αναφέρει ο Διαχειριστής στην ιστοσελίδα του, η αποκατάσταση των βλαβών σε Ηλιούπολη, Αγίους Αναργύρους, Άνω Λιόσια, Ελληνικό, Καλλιθέα αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τις 22:30.
Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, οι διακοπές ρεύματος οφείλονται σε βλάβη σε γραμμή μέσης τάσης σε υποσταθμό του που αντιμετωπίζεται από τα συνεργεία του Διαχειριστή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης