Τελευταία Νέα
Κοινωνία

«Σπαρτιάτες» για την επίθεση αγνώστων στα γραφεία τους στο Παλαιό Φάληρο: Δεν πτοούμαστε

«Σπαρτιάτες» για την επίθεση αγνώστων στα γραφεία τους στο Παλαιό Φάληρο: Δεν πτοούμαστε
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες προκάλεσαν φθορές στα γραφεία, ενώ πέταξαν μαύρες μπογιές στους τοίχους και έγραψαν συνθήματα
«Καλούμε τα κοινοβουλευτικά κόμματα να καταδικάσουν αυτές τις ενέργειες. Δεν πτοούμαστε, όσο και αν το θέλουν κάποιοι, από τέτοιου είδους προβοκάτσιες. Οι "Σπαρτιάτες", με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, δίνουμε τη μάχη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα σχετικά με την επίθεση αγνώστων, τα ξημερώματα, στα γραφεία του, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, οι δράστες προκάλεσαν φθορές στα γραφεία, ενώ πέταξαν μαύρες μπογιές στους τοίχους και έγραψαν συνθήματα.
«Το άλμα νίκης των "Σπαρτιατών" στις 25 Ιουνίου», σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση, «φαίνεται πως ενοχλεί συγκεκριμένους περιθωριακούς πολιτικούς κύκλους που αντιδρούν σπασμωδικά και με διάθεση δημιουργίας κλίματος τρομοκρατίας κατά των συμπατριωτών μας που «αγκαλιάζουν» τις θέσεις μας. Προφανώς στο πλαίσιο του επιχειρούμενου σχεδίου στοχοποίησης περιλαμβάνεται και η καταδρομική επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του κόμματος μας, στο Παλαιό Φάληρο».
Παράλληλα, ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών", Βασίλης Στίγκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του: «Από τέτοιες τραμπούκικες ενέργειες όχι μόνο δεν φοβόμαστε, αλλά στεκόμαστε όρθιοι και αγέρωχοι εκπροσωπώντας επάξια τους 241.000 ψηφοφόρους μας. Μας αποκαλούν "φασίστες", "ναζί" και "συνέχεια του Κασιδιάρη" ή της "Χρυσής Αυγής". Αυτό είναι στοχοποίηση. Έχουμε δείξει ότι είμαστε όλα αυτά που μας κατηγορούν; Αν υπάρχει έστω και μια δήλωση ή έχω γράψει κάτι το οποίο αναφέρεται στον ναζισμό ή στον φασισμό, τότε προκαλώ τον οποιοδήποτε να μου το φέρει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης