Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λήξη συναγερμού για τη βόμβα στα στούντιο του ΑΝΤ1 - «Ειδοποίησαν» μέσω του 112 - Εκρηκτικοί μηχανισμοί και στην Τεκτονική Στοά

Λήξη συναγερμού για τη βόμβα στα στούντιο του ΑΝΤ1 - «Ειδοποίησαν» μέσω του 112 - Εκρηκτικοί μηχανισμοί και στην Τεκτονική Στοά
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και το κτίριο από το οποίο βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές του ANT1, εκκενώθηκε
upd - Λήξη συναγερμού μετά από τηλεφώνημα που πραγματοποιήθηκε για τοποθέτηση βόμβας στα στούντιο Κάπα στα Σπάτα
Το προειδοποιητικό τηλεφώνημα που εν τέλει απεδείχθη φάρσα, έγινε στον αριθμό 112, χωρίς να δοθεί χρονικό όριο για την έκρηξη.
Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση και το κτίριο από το οποίο βγαίνουν στον αέρα οι εκπομπές του ANT1, εκκενώθηκε.
Σημειώνεται ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν προειδοποιήσει για τοποθέτηση βόμβας το πρωί στην Τεκτονική Στοά στην Αχαρνών.

Νωρίτερα όπως μετέδιδε το BN 

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού μικρής ισχύος καταγράφηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στη Τεκτονική Στοά στην οδό Αχαρνών στο κέντρο της Αθήνας.
Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα από άγνωστο στις 06:30 περίπου το πρωί, χωρίς ωστόσο να δίνεται κάποιο χρονικό όριο όσον αφορά την έκρηξη του μηχανισμού.
Η έκρηξη σημειώθηκε πριν προλάβουν να φτάσουν στο σημείο οι δυνάμεις του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ).
Η έκρηξη ήταν μικρής ισχύος με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί, αλλά να προκληθούν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως στην τοιχοποιία του κτηρίου.

Και ελεγχόμενη έκρηξη σε δεύτερο αντικείμενο

Κατοπιν εντοπίστηκε και δεύτερο ύποπτο αντικείμενο, στο οποίο οι δυνάμεις της ΤΕΕΜ αφού πρώτα το εξέτασαν, προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη, η οποία εξελίχθηκε ομαλά και χωρίς προβλήματα.
Η περιοχή έχει αποκλειστεί ενώ η αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της Αχαρνών, από τη διασταύρωση με τον οδό Μακεδονίας μέχρι την πλατεία Βάθης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης