Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναντήσεις Οικονόμου με προέδρους ΣΕΓΑΣ και ΕΟΚ: Η Πολιτεία αρωγός στη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των αθλητών

Συναντήσεις Οικονόμου με προέδρους ΣΕΓΑΣ και ΕΟΚ: Η Πολιτεία αρωγός στη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των αθλητών
"Η Πολιτεία θα συνεργαστεί και θα σταθεί αρωγός στη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των αθλητών και των αθλητριών μας και των αθλητικών υποδομών", τόνισε ο Γ. Οικονόμου
Συναντήσεις με την Πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, και τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, είχε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γ. Οικονόμου, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους αντίστοιχα για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλασικό αθλητισμό και το μπάσκετ, δύο αθλήματα που έχουν κρατήσει ψηλά τη σημαία του ελληνικού Αθλητισμού και μας έχουν φέρει επιτυχίες, διακρίσεις και μετάλλια σε διεθνείς, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες, διοργανώσεις.
Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Οικονόμου, «ο Αθλητισμός αντανακλά στο σύνολο της κοινωνίας και συνδιαμορφώνει στάσεις, αξίες και συμπεριφορές πολλών, ιδίως νέων ανθρώπων.
Στην Πατρίδα μας ο Αθλητισμός έχει ισχυρό σωματειακό αποτύπωμα και είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τα σωματεία, τους προπονητές και τις Ομοσπονδίες».
Πρόσθεσε ότι «οι συναντήσεις και οι συζητήσεις με την κα Σακοράφα και τον κ. Λιόλιο ήταν εποικοδομητικές».
«Η Πολιτεία θα συνεργαστεί και θα σταθεί αρωγός στη βελτιστοποίηση της καθημερινότητας των αθλητών και των αθλητριών μας και των αθλητικών υποδομών», κατέληξε ο κ.Οικονόμου.
oikonomou2_1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης