Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πανικός σε πτήση της Aegean για Αθήνα: Επιβάτης απειλούσε πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο - Ούρλιαζε με το Κοράνι στο χέρι

Πανικός σε πτήση της Aegean για Αθήνα: Επιβάτης απειλούσε πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο - Ούρλιαζε με το Κοράνι στο χέρι
Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα, ενώ στο αεροδρόμιο ο επιβάτης προσήχθη από την αστυνομία
Πανικός επικράτησε την Τετάρτη σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Aegean που απογειώθηκε από το Παρίσι, με προορισμό το Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, όλα άρχισαν όταν ένας από τους επιβάτες συμπεριφερόταν από νωρίς παράξενα, αφού την ώρα που έμπαινε στο αεροπλάνο τραγουδούσε αλλά και φώναζε. Στη συνέχεια άρχισε να φτύνει τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης και ούρλιαζε.
Για λόγους ασφαλείας, το πλήρωμα δεν σέρβιρε φαγητό, ώστε να αποφευχθεί η πιθανότητα να κάνει ο συγκεκριμένος χρήση των μαχαιροπίρουνων, τα οποία ούτως ή άλλως είναι πλαστικά, ενώ οι επιβάτες που καθόταν κοντά του μεταφέρθηκαν στην πρώτη θέση και στις θέσεις των αεροσυνοδών, αφού χτυπούσε τα καθίσματα τους.
Μάλιστα, σύμφωνα με την μαρτυρία που έγινε στο Flashnews.gr, κάποιοι από τους επιβάτες ήταν έτοιμοι να τον "μαζέψουν" σε περίπτωση που πλησίαζε τις εξόδους κινδύνου.
Ο, "σε κατάσταση τρέλας” επιβάτης, κάποια στιγμή εμφάνισε το κοράνι και άρχισε να φωνάζει πως θα ανατινάξει το αεροπλάνο και ότι θα τους τιμωρήσει όλους ο Αλλάχ.
Ο πιλότος και το πλήρωμα και ο επικεφαλής των ιπτάμενων συνοδών, όπως φαίνεται στο βίντεο, αντιμετώπισαν άψογα το περιστατικό, ενώ ενημερώθηκε ο πύργος ελέγχου του Ελ. Βενιζέλος.
Η πτήση προσγειώθηκε κανονικά στην Αθήνα, ενώ στο αεροδρόμιο ο επιβάτης προσήχθη από την αστυνομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης