Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε η «Μαρίνα», πρόσωπο - κλειδί για το διεθνές κύκλωμα trafficking

Προφυλακίστηκε η «Μαρίνα», πρόσωπο - κλειδί για το διεθνές κύκλωμα trafficking
Η κατηγορούμενη που είχε γίνει γνωστή με την κωδική ονομασία «Μαρίνα» προφυλακίστηκε μετά την εξάρθρωση διεθνούς κυκλώματος trafficking
Στη φυλακή οδηγήθηκε η 71χρονη, γνωστή με την κωδική ονομασιά «Μαρίνα», με κατηγορίες για συμμετοχή στο διεθνές κύκλωμα trafficking που εξάρθρωσε τις προηγούμενες ημέρες η ΕΛΑΣ.
Η κατηγορούμενη φέρεται να εκμίσθωνε οίκους ανοχής, ενώ φαίνεται απασχολήσει τις αρχές σε παρόμοιες υποθέσεις, όπως το κύκλωμα trafficking στην Ηλιούπολη αλλά και το κύκλωμα παιδοβιαστών με θύμα τη 12χρονη από τον Κολωνό.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα εμπλεκόμενα πρόσωπα που εμπλέκονται, αφέθηκαν ελεύθεροι με ή χωρίς περιοριστικούς όρους, τα άλλα 9 άτομα που απολογήθηκαν σήμερα.
Μόνο σε δύο Κολομβιανούς που φέρονται να είχαν το ρόλο του «στρατολόγου», επιβλήθηκαν οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης μια φορά το μήνα σε ΑΤ και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 3.000 ευρώ.
Εντός των δύο τελευταίων ημερών απολογήθηκαν συνολικά 21 κατηγορούμενοι, εκ των οποίων προφυλακίστηκαν οι 3.
Την Πέμπη απολογείται ο τελευταίος από τους 22 συλληφθέντες: πρόκειται για τον σύντροφο της έτερης κατηγορούμενης, γνωστής ως «Μαρίνας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης