Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αττική: Έπεσαν 15 πρόστιμα για ρακέτες – Οι παραλίες που απαγορεύεται η χρήση τους

Αττική: Έπεσαν 15 πρόστιμα για ρακέτες – Οι παραλίες που απαγορεύεται η χρήση τους
Πρόκειται για τις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτη - Έχει τοποθετηθεί και σχετική πινακίδα
Αντιμέτωποι με πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ θα βρίσκονται όσοι επιλέγουν να παίξουν ρακέτες σε παραλίες της Αθηναϊκής Ριβιέρας.
Μάλιστα, όπως ανέφερε μιλώντας στο mega ο αντιδήμαρχος Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, Αντώνης Κουσαθανάς, «έχουμε κόψει ήδη 15 πρόστιμα φέτος, το 1/3 αυτών έχει πληρωθεί και τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διαδικασία έφεσης. Το πρόστιμο κόβεται από την Δημοτική Αστυνομία. Αυτό ισχύει μόνο για δύο παραλίες».
Πρόκειται για τις παραλίες του Καβουριού και Μαλτσινιώτη, όπου έχει τοποθετηθεί και σχετική πινακίδα που αναγράφεται η απαγόρευση ξυλορακέτας και ενημερώνει ότι στους παραβάτες επιβάλλεται πρόστιμο 1.000 ευρώ (αριθμός απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου 188/2022).
Ο κ. Κουσαθανάς εξήγησε ότι «αυτός ο κανονισμός ισχύει από το 2010, εμείς τον επαναφέραμε το 2019 και το 2021. Όταν ξεκίνησε το 2010 το πρόστιμο ήταν 10.000 ευρώ, εμείς το πήγαμε στα 1.00 ευρώ λόγω της εποχής. Όλο αυτό γίνεται γιατί είναι οικιστική περιοχή», οι συγκεκριμένες παραλίες βρίσκονται πολύ κοντά σε κατοικημένες περιοχές, με αποτέλεσμα ο ήχος της ρακέτας από το πρωί έως το βράδυ να καθίσταται ιδιαίτερα ενοχλητικός για τους κατοίκους της περιοχής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης