Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Λιμενικό: Θάνατοι γυναικών σε Πήλιο και Σαλαμίνα – Νεκρός ερασιτέχνης ψαράς στο Πόρτο Λάγος

Λιμενικό: Θάνατοι γυναικών σε Πήλιο και Σαλαμίνα – Νεκρός ερασιτέχνης ψαράς στο Πόρτο Λάγος
Τρεις θάνατοι το τελευταίο 24ωρο
Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας 57χρονος ερασιτέχνης ψαράς, στην χερσαία ζώνη λιμένα Πόρτο Λάγους στην Ξάνθη.
Ο άνδρας διεκομίσθη στις 30/6 από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Από το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους που διενεργεί την προανάκριση ,ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης.

Θάνατοι δύο γυναικών

Για την ύπαρξη μιας γυναίκας χωρίς τις αισθήσεις της στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Σκυτάλης ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 1/7 η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας.
Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Πρόκειται για μια 55χρονη αλλοδαπή.
Από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.
Στο Πήλιο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το απόγευμα της Παρασκευής 30/6 στη θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας Αφήσσου Δήμου Ν. Πηλίου Μαγνησίας, μια 79χρονη.
Η γυναίκα διεκομίσθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου «ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης