Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τον σύντροφο της γιατί έπαιζε Playstation - Στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση

Θεσσαλονίκη: Χτύπησε τον σύντροφο της γιατί έπαιζε Playstation - Στο αυτόφωρο για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση
Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό έληξε όταν επενέβη η μαμά του θύματος
Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παραπέμφθηκε να δικαστεί μια 22χρονη η οποία φέρεται να χτύπησε τον 32χρονο σύντροφο της επειδή έπαιζε Playstation.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τη Δευτέρα 26 Ιουνίου στο Δρυμό Θεσσαλονίκης, ενώ σε βάρος της 32χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και για εξύβριση.
Ειδικότερα, το περιστατικό έγινε μέσα στο σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι, στο Δρυμό Θεσσαλονίκης. Η 22χρονη και ο 32χρονος διατηρούσαν σχέση και συγκατοικούσαν τους τελευταίους τρεις μήνες.

Επενέβη η μαμά του θύματος

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η κοπέλα εισήλθε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν ο σύντροφος της με ένα φίλο του και έπαιζαν Playstation ενώ δεν της έδινε σημασία. Τον χτύπησε με το χέρι της στην πλάτη και στη συνέχεια άρχισε να τον βρίζει.
Αξίζει να σημειωθεί πως το περιστατικό έληξε όταν επενέβη η μαμά του θύματος. Στη συνέχεια η 22χρονη έφυγε από το σπίτι και του είπε ότι δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο 32χρονος κατήγγειλε την σύντροφο του στην αστυνομία και η κοπέλα συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης