Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο Ρώσοι

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»  - Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δύο  Ρώσοι
Δικάσιμος ορίστηκε για το Νοέμβριο
(upd) Ποινική δίωξη για σειρά πλημμελημάτων ασκήθηκε στους δύο Ρώσους, 39 και 49 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 25/6 στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», καθώς στη διάρκεια της πτήσης του αεροσκάφους στο οποίος επέβαιναν, είχαν επιθετική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί εκτάκτως το αειροπλάνο.
Οι δύο Ρώσοι κατά τη διάρκεια πτήσης από το Μάντσεστερ της Αγγλίας προς το Ντάλαμαν της Τουρκίας, έδειξαν επιθετική συμπεριφορά, με συνέπεια, γύρω στις 1:50 πμ να προσγειωθεί εκτάκτως το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Δικάσιμος ορίστηκε για το Νοέμβριο και έτσι, οι δύο άντρες αφέθηκαν ελεύθεροι, αν και θα παραμείνουν στη χώρα μας για μερικές ώρες ώστε να διευθετηθεί το θέμα της βίζας τους. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για την Τουρκία.

Τι συνέβη

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες κατά τη διάρκεια πτήσης επέδειξαν επιθετική συμπεριφορά προς το πλήρωμα της καμπίνας και στη συνέχεια, λόγω της διατάραξης της ασφάλειας της πτήσης, πραγματοποιήθηκε έκτακτη προσγείωση στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Σε έρευνα που έγινε στις θέσεις που κάθονταν, βρέθηκαν άδεια μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης