Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Χαμός στα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς από την ουρά 12 χλμ

Χαμός στα διόδια Ελευσίνας προς Κόρινθο - Ταλαιπωρία για τους οδηγούς από την ουρά 12 χλμ
Αυξημένη η κίνηση στα διόδια
Σχετικά Άρθρα
Ουρές 12 χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στα διόδια της Ελευσίνας, στο ρεύμα προς Κόρινθο.
Οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους προς Κόρινθο θα πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή, καθώς είναι αυξημένη η κίνηση στα διόδια.

Ελεύθερη διέλευση οχημάτων στα διόδια

Υπενθυμίζεται ότι είναι ελεύθερη η διέλευση των πολιτών σε όλους τους αυτοκινητόδρομους της χώρας προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνησή τους στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023.
Μάλιστα, σύμφωνα με την εντολή του  υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών για δωρεάν διελεύσεις επιβατικών Ι.Χ. και δικύκλων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους λόγω διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών, οι ψηφοφόροι μέχρι τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023 δεν πληρώνουν αντίτιμο στα διόδια.
Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους  έως και τις 24:00 της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023, η διέλευσή τους χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης δικαστικού αντιπροσώπου, καθώς και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.
Παράλληλα, όπως έχει ανακοινώσει η HELLASTRON για λογαριασμό των μελών της,  στην Αττική Οδό, στην Ολυμπία Οδό, στη Νέα Οδό και την Οδό Κεντρικής Ελλάδος, στον Αυτοκινητόδρομο Μορέας, στην Εγνατία Οδό, στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, η διέλευση των οχημάτων των κατηγοριών 1 και 2 (επιβατικά ΙΧ και δίκυκλα) από τους σταθμούς διοδίων θα γίνεται χωρίς χρέωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης