Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πατούλης για εκλογές 25/6: Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε και τα πρώτα συλλογικά αποτελέσματα

Πατούλης για εκλογές 25/6: Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε και τα πρώτα συλλογικά αποτελέσματα
"Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 8:30 μ.μ. θα έχουμε και τα πρώτα συλλογικά αποτελέσματα" των εκλογών στις 25/6, ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής , Γ. Πατούλης
Σχετικά Άρθρα
Αντίστροφη μέτρηση για τις αυριανές εκλογές (25/6), με τις κάλπες να ανοίγουν στις 7 το πρωί της Κυριακής και να κλείνουν στις 19:00, ενώ ασφαλής εκτίμηση του αποτελέσματος αναμένεται γύρω στις 20:30.
«Όλες αυτές οι διαδικασίες θα γίνονται γρήγορα, αυτόματα και συνεπικουρούν τις εργασίες της Singular. Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 8:30 μ.μ. θα έχουμε και τα πρώτα συλλογικά αποτελέσματα. Είναι η ασφαλιστική δικλείδα των ψηφιακών διαδικασιών της Singular», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής , Γ. Πατούλης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής.
Ο κ. Πατούλης δήλωσε ότι «η Περιφέρεια είναι εντελώς έτοιμη για να διεξάγει τις εκλογές, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», και «όπως και στις προηγούμενες εκλογές στις 21 Μαΐου, είμαστε έτοιμοι και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά».
Από το Κέντρο Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής, ο κ. Πατούλης ανέφερε ότι σήμερα, Σάββατο 24/6, πραγματοποιούνται πιλοτικές προσπάθειες για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων, τα οποία θα δίνουν στους Δήμους οι εκλογικοί αντιπρόσωποι. Στη συνέχεια, τα αποτελέσματα θα φτάσουν μέσω του ΙΡΙΔΑ στην Περιφέρεια Αττικής, εκεί θα ελέγχονται και μετά θα μεταβιβάζονται στο υπουργείο Εσωτερικών.

Μπακάκος (Singular Logic): Γύρω στις 20:30 ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος

Ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται γύρω στις 20:30, καθώς δεν θα υπάρχουν σταυροί και τα ψηφοδέλτια θα είναι με λίστα, όπως ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο γενικός διευθυντής της Singular Logic, Δ. Μπακάκος.
«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η αυτοδυναμία», επεσήμανε εξηγώντας τη σχέση των κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής με το τελικό αποτέλεσμα για αυτοδυναμία.
Όπως εκτίμησε, «το θρίλερ θα έχει τελειώσει μέχρι τις 21:30», ενώ σημείωσε ότι «θα δούμε καινούριες κάρτες που θα δούμε το κομμάτι της αποχής ανά κόμμα», που «θα είναι κομμάτι για συζήτηση για όλα τα πάνελ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης