Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Influencer που «τσάκωσε» η ΑΑΔΕ – Είναι η «Barbie» της ελληνικής showbiz με τα κρυμμένα 350.000 ευρώ από την Εφορία;

Influencer που «τσάκωσε» η ΑΑΔΕ – Είναι η «Barbie» της ελληνικής showbiz με τα κρυμμένα 350.000 ευρώ από την Εφορία;
Για δύο ελεγχόμενα φορολογικά έτη, διαπιστώθηκε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη σχεδόν 350.000 ευρώ από τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, για την οποία η ελεγχόμενη επιχείρηση υπέβαλε οικειοθελώς δηλώσεις, τόσο στη φορολογία εισοδήματος, όσο και στον ΦΠΑ
Σχετικά Άρθρα
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την ταυτότητα της πασίγνωστης influencer που έπιασε η ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή.
Η Espresso χαρακτηρίζει την influencer ως «Barbie» της ελληνικής τηλεόρασης καθώς έχει λάβει μέρος σε δύο τηλεοπτικά ριάλιτι σόου (επιβίωσης και μόδας).
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέχει σημαντικό ποσοστό σε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, μέσω της οποίας διαφημίζει ρούχα και αξεσουάρ στα social media και τα πουλάει διαδικτυακά. Φέρεται δε να «καθαρίζει» μέχρι 100.000 ευρώ τον μήνα από την ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Μάλιστα όπως αναφέρει η εφημερίδα, η influencer εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα η γνωστή influencer που πιάστηκε στα «δίχτυα» του ειδικού αλγορίθμου της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων συγκεντρώνει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας και για την προσωπική ζωή της.

Η ΑΑΔΕ «έριξε» πρόστιμο 270.000 ευρώ σε influencer 

Για δύο ελεγχόμενα φορολογικά έτη, διαπιστώθηκε αποκρυβείσα φορολογητέα ύλη σχεδόν 350.000 ευρώ από τη μη έκδοση φορολογικών στοιχείων, για την οποία η ελεγχόμενη επιχείρηση υπέβαλε οικειοθελώς δηλώσεις, τόσο στη φορολογία εισοδήματος, όσο και στον ΦΠΑ.
Μετά από αυτό, το συνολικό ύψος φόρων και προστίμων για τις δυο ελεγχόμενες χρήσεις έφτασε στα 270.000 ευρώ.
Ο φορολογικός έλεγχος θα επεκταθεί και σε επόμενες χρήσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης