Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία στην Κω: Που στρέφονται οι έρευνες – Επιστρέφουν στην Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος του θύματος

Δολοφονία στην Κω: Που στρέφονται οι έρευνες – Επιστρέφουν στην Πολωνία η μητέρα και ο σύντροφος του θύματος
Την Τετάρτη 21/6 απολογείται ο 32χρονος συλληφθέντας για τη δολοφονία με καταγωγή από το Μπαγκλαντές
Σχετικά Άρθρα
Στα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία αναμένουν ότι θα προκύψουν στοιχεία για τους δράστες της δολοφονίας της 27χρονης Πολωνής στην Κω, εστιάζουν οι έρευνες της Αστυνομίας , ενώ την Τετάρτη 21/6 απολογείται ο 32χρονος συλληφθέντας από το Μπαγκλαντές.
Ο 32χρονος παραμένει ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, καθώς ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε το θύμα προτού εξαφανιστεί. Μάλιστα, εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπήρξε συνεργός στη δολοφονία και στη μεταφορά του θύματος.
Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 27χρονης εντοπίστηκε στην περιοχή της Αλυκής στην Κω, μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα. Το πόρισμα που εξέδωσε ο ιατροδικαστής ανέγνωσε βίαιο θάνατο από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος.

Στην Πολωνία επιστρέφει η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης

Άδεια να φύγουν από την Κω δόθηκε από την Ελληνική Αστυνομία στον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, αλλά και στη μητέρα της, μετά τις καταθέσεις που έδωσαν .
Μάλιστα, ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος του θύματος κλήθηκε για καταθέσεις στην Αστυνομία αρκετές φορές και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες, ενώ κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το κατά πόσο το ζευγάρι γνώριζε τον ύποπτο 32χρονο που περιστασιακά εργαζόταν και στο ίδιο ξενοδοχείο και για κάποια SMS που φέρεται να του είχε στείλει η 27χρονη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης