Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπακογιάννης για πρόστιμα σε κόμματα: Είμαστε αποφασισμένοι – Οι νοοτροπίες αλλάζουν

Μπακογιάννης για πρόστιμα σε κόμματα: Είμαστε αποφασισμένοι – Οι νοοτροπίες αλλάζουν
"Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το περιβάλλον και τον δημόσιο χώρο που ανήκει σε όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους", αναφέρει ο Κ. Μπακογιάννης
Σχετικά Άρθρα
«Είμαστε αποφασισμένοι. Η Αθήνα δε γυρίζει πίσω», τονίζει ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τα δύο νέα πρόστιμα που επιβλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα για προεκλογική αφισορύπανση στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης.
«Δυο νέα πρόστιμα σε πολιτικά κόμματα για αφισορύπανση 40.800€ και 5.400€ αντίστοιχα. Το πρώτο πρόστιμο είναι το δεύτερο στη σειρά για το ίδιο κόμμα. Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε το περιβάλλον και τον δημόσιο χώρο που ανήκει σε όλες τις Αθηναίες και όλους τους Αθηναίους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο κ. Μπακογιάννης.
Όπως σημειώνει, «μπορεί να χρειάζεται χρόνος, υπομονή και επιμονή, αλλά οι νοοτροπίες αλλάζουν. Και όποιος ζητά την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα έπρεπε να είναι και ο πρώτος που θα τις αλλάξει. Είμαστε αποφασισμένοι. Η Αθήνα δε γυρίζει πίσω».
Υπενθυμίζεται ότι στην επιβολή προστίμων στο ΚΚΕ ύψους 40.800 ευρώ και στο ΚΚΕ (μ-λ) ύψους 5.400 ευρώ για προεκλογική αφισορύπανση στους δρόμους και τις πλατείες της πόλης, προχώρησε ο Δήμος Αθηναίων, βάσει του νέου κανονισμού καθαριότητας του δήμου που είναι σε ισχύ από το 2022.
Πρόκειται για το δεύτερο πρόστιμο που επιβάλλεται από τον δήμο στο ΚΚΕ μέσα σε μία εβδομάδα, καθώς το πρώτο ύψους 21.600 ευρώ είχε βεβαιωθεί την περασμένη Δευτέρα για αντίστοιχη παράβαση του κανονισμού.
Επίσης, βεβαιώθηκε στις 9/6 στο ΜεΡΑ25, πρόστιμο ύψους 15.900 ευρώ, για αφισορύπανση με προεκλογικό υλικό, αφίσες και φυλλάδια.
βακ_1.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης