Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ενώπιον του Ανακριτή ο 32χρονος συλληφθέντας

Δολοφονία 27χρονης στην Κω: Ενώπιον του Ανακριτή ο 32χρονος συλληφθέντας
Η νεκροψία - νεκροτομή της 27χρονης θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο
Σχετικά Άρθρα
Ενώπιον του Ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Δευτέρα 19/6, ο 32χρονος από το Μπανγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 27χρονης Πολωνής Αναστάζια, η σορός της οποίας εντοπίστηκε το προηγούμενο 24ωρο στην περιοχή της Αλυκής στην Κω, μόλις 1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα.
Η νεκροψία - νεκροτομή της 27χρονης θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, ενώ ο ιατροδικαστής εξετάζει το ενδεχόμενο το θύμα να έχει στραγγαλιστεί, καθώς φέρει σημάδια στο λαιμό της.
Σημειώνεται ότι η σορός της 27χρονης βρέθηκε μέσα σε χόρτα, κάτω από ένα δέντρο1 χλμ από το σπίτι του συλληφθέντα και κοντά σε υδροβιότοπο από μια εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες. Ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω, την είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα.

Βασικός ύποπτος ο 32χρονος

Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, καθώς ήταν και ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε το θύμα προτού εξαφανιστεί.
Από τις αστυνομικές Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στη σορό θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα ταυτοποιηθούν με τον δράστη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης