Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε κριτής σε… ισραηλινό ριάλιτι μαγειρικής

Ο Γιώργος Παπανδρέου έγινε κριτής σε… ισραηλινό ριάλιτι μαγειρικής
Τον ρόλο του κριτή είπε να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έπεσε πάνω στα γυρίσματα του ισραηλινού ράλιτι μαγειρικής «The Best in the World»

Η βόλτα του Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα είχε μια απρόσμενη εξέλιξη. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στην πόλη της Αχαΐας και έλαβε συμμετοχή σε ριάλιτι μαγειρικής.  
Τον ρόλο του κριτή είπε να αναλάβει ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έπεσε πάνω στα γυρίσματα του ισραηλινού ράλιτι μαγειρικής «The Best in the World». Εκεί, ο κ. Παπανδρέου, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, του δόθηκε «μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας».

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου στο Facebook και φωτογραφίες:
 

«Μια αναπάντεχη συνάντηση στη Μαρίνα της Πάτρας με το συνεργείο της ισραηλινής ταξιδιωτικής εκπομπής “The Best in the World” που μου ζήτησαν να συμμετάσχω σε έναν διαφορετικό διαγωνισμό μαγειρικής ως κριτής, μαζί με δύο νέα παιδιά από την Πάτρα, την Καλομοίρα και τον Δημήτρη, μου έδωσε μια μοναδική ευκαιρία να προωθήσω την πόλη μας και ολόκληρο τον νομό, ως τουριστικό προορισμό υψηλής ποιότητας, σε μια μεγάλη αγορά όπως είναι αυτή του Ισραήλ.

Η Αχαΐα, όπως κάθε γωνιά της Ελλάδας έχει τεράστιες δυνατότητες, αρκεί να πιστέψουμε σε αυτές και να επενδύσουμε στα συγκριτικά της πλεονεκτήματα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης