Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό – Τους γάζωσαν κυριολεκτικά με Kalashnikov

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό – Τους γάζωσαν κυριολεκτικά με Kalashnikov
O ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές πυροβόλησαν τον οδηγό του οχήματος οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές
Σημαντικά στοιχεία από την έκθεση του ιατροδικαστή για τη δολοφονία των δύο ατόμων στον Κορυδαλλό που επέβαιναν σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.
Οι δύο δολοφονηθέντες Βασίλης Ρουμπέτης και Διονύσης Μουζακίτης, που εκτελέστηκαν στον Κορυδαλλό, επέβαιναν σε αυτοκίνητο που ανήκει στην εταιρεία του Γιάννη Αλαφούζου «Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε.».
Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, για τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου οχήματος αναφέρεται ότι ήταν ακαθόριστος ο αριθμός των σφαιρών που τον τραυμάτισαν θανάσιμα, καθώς έφερε μεγάλα τραύματα τόσο στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα.
Έτσι ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε με σαφήνεια να πει πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν πάντως ότι έριξαν περισσότερες από 20 σφαίρες στο σώμα και στο κεφάλι του 38χρονου, καθώς βρήκαν τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του θωρακισμένου τζιπ και βρήκαν και ακόμη 44 εκτός του οχήματος.
Η δολοφονία θυμίζει την αντίστοιχη του Στεφανάκου στο Χαϊδάρι (στην “ομάδα” του οποίου ανήκαν αρχικά οι δύο δολοφονηθέντες) καθώς τότε οι εκτελεστές είχαν ρίξει 29 σφαίρες με Καλάσνικοφ πριν το θύμα προλάβει να κλειδώσει την πόρτα του αυτοκινήτου του ή να χρησιμοποιήσει το όπλο του
Οι δράστες αρχικά, όπως φαίνεται από τα βίντεο που κατέγραψαν την στιγμή της διπλής δολοφονίας, αρχικά πυροβόλησαν τον κουνιάδο του δύο φορές και όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έκθεση φέρει τραύματα στα πόδια, με αποτέλεσμα να καταλήξει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Ανέβασε το τζάμι αλλά άνοιξαν την πόρτα


Στη συνέχεια κινήθηκαν προς το τζιπ. Τους αντιλήφθηκε ο 38χρονος οδηγός, ανέβασε το τζάμι, το οποίο ήταν θωρακισμένο και έτσι δεν πέρασαν οι σφαίρες.
Στη συνέχεια φαίνεται να ανοίγουν την πόρτα του οδηγού και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές και να τον τραυματίζουν θανάσιμα.
Την ίδια ώρα η βαλλιστική εξέταση που ολοκληρώθηκε έδειξε ότι τα δύο τυφέκια που εντοπίστηκαν στο κλεμμένο αμάξι στο Νέο Κόσμο. δεν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη επίθεση και δεν είναι αυτά που χρησιμοποιήθηκαν στη διπλή μαφιόζικη εκτέλεση στον Κορυδαλλό το βράδυ της Τετάρτης (7/6).
Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η εξέταση στα πιστόλια που βρέθηκαν εντός του ίδιου οχήματος.
Σε ότι αφορά τα Καλάσνικοφ από τα οποία έπεσαν νεκρός ο 38χρονος με το προσωνύμιο «Ράμπο» και ο 31χρονος κουνιάδος του, οι Αρχές εκτιμούν ότι μάλλον βρίσκονται στον πάτο της θάλασσας.
Το ζητούμενο, πλέον, είναι να βρει η ΕΛ.ΑΣ. ποιος και πότε άφησε το κλεμμένο αμάξι με το μίνι οπλοστάσιο και τι σχεδίαζε να κάνει με τα πολεμικά τυφέκια, τα πιστόλια και τη χειροβομβίδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης