Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Documento: Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Ερμείδη μετά την απόλυσή της από τον Κώστα Βαξεβάνη

Documento: Η πρώτη ανάρτηση της Αφροδίτης Ερμείδη μετά την απόλυσή της από τον Κώστα Βαξεβάνη
Η δημοσιογράφος απολύθηκε και το γεγονός αυτό σήμανε αναταραχή στον χώρο της εφημερίδας και της ιστοσελίδας

Απομακρύνθηκε από την εφημερίδα Documento η δημοσιογράφος Αφροδίτη Ερμείδη με απόφαση του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, όπως σημειώνει η ίδια σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η δημοσιογράφος απολύθηκε και το γεγονός αυτό σήμανε αναταραχή στον χώρο της εφημερίδας και της ιστοσελίδας.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Αυτό είναι το τελευταίο θέμα που έκανα στο Docville του Documento. Μετά από 6.5 χρόνια κλείνει αυτό το κεφάλαιο (έπειτα από απόφαση του εκδότη) για μένα.
Ήταν σίγουρα ένα σχολείο τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους συνεργαστήκαμε και με ανέχτηκαν όλα αυτά τα χρόνια!Κλείνει το Documento;

Τι έγραφε νωρίτερα το BN 

Ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης έστειλε προσωπική επιστολή στην Πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, με την οποία την ενημερώνει για το «τέλος» της εφημερίδας Documento, επιρρίπτοντας την ευθύνη για τις εξελίξεις στην προαναφερθείσα Ένωση.
Όλα φέρονται να ξεκίνησαν από την απόλυση μιας συντάκτριας του πολιτιστικού ρεπορτάζ, σε βάρος της οποίας έγινε καταγγελία σύμβασης εργαζόμενου - μια απόλυση που «δεν γίνεται στο πλαίσιο περικοπών αλλά αντικαθίσταται από άλλον εργαζόμενο», όπως υποστηρίζει ο εκδότης.
Ο Κ. Βαξεβάνης στην επιστολή του τονίζει πως όλα έχουν γίνει νόμιμα και αποδίδει την ευθύνη στην ΕΣΗΕΑ και την Μ. Αντωνιάδου προσωπικά για το «τέλος».

6481a91c2400001e00155cc8.webp

O ίδιος ο Βαξεβάνης ανέβασε στη συνέχεια ένα tweet, στο οποίο γράφει: «Είχα έναν σοφό πατέρα ο οποίος ελεγε: ”καλύτερα να σε φάνε λιοντάρια από το να σε γρατζουνάνε μαϊμούδες και κοριοί”».

Το θέμα παραμένει έωλο για το εάν τελικά μπαίνει λουκέτο στην εφημερίδα, ή πρόκειται απλώς μια κίνηση για λόγους «εντυπωσιασμού».www.bankingnews.gr
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης