Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διπλή εκτέλεση της «Greek Mafia» στον Κορυδαλλό με 45 σφαίρες - «Χρησιμοποιεί και ανθρώπους από την αστυνομία»

Διπλή εκτέλεση της «Greek Mafia» στον Κορυδαλλό με 45 σφαίρες - «Χρησιμοποιεί και ανθρώπους από την αστυνομία»
Οι δράστες φέρεται να άφησαν πίσω τους πάνω από 45 κάλυκες, τους οποίες συνέλεξαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.
Διπλή ενέδρα σε 2 άνδρες έστησαν άνθρωποι της Greek Mafia, αφήνοντας τους νεκρούς μετά από αλλεπάληλους πυροβολισμούς στην περιοχή του Κορυδαλλού. Έπειτα στο ύψος του Σκαραμαγκά, έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκαν οι δράστες της μαφιόζικης εκτέλεσης δύο ανδρών 37 και 39 ετών. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται σε εξέλιξη και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε ανθρώπους της νύχτας και μέλη κυκλωμάτων που εμπλέκονται με το λαθρεμπόριο καυσίμων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργο Καλλιακμάνη το τμήμα Ανθρωποκτονιών έχει ήδη οπτικό υλικό από το σημείο της δολοφονίες, ενώ τα δύο καλάσνικοφ που είχαν οι δράστες φέρεται να άφησαν πίσω τους πάνω από 45 κάλυκες, τους οποίες συνέλεξαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ..
«Το οργανωμένο έγκλημα χρησιμοποιεί και ανθρώπους από την αστυνομία ή από οπουδήποτε αλλού. Αυτό γίνεται σε όλες τις χώρες. Τον τελευταίο καιρό γίνεται μια πολύ καλή προσπάθεια από την ελληνική αστυνομία. Έχουμε συλλήψεις. Έχουμε εξιχνιάσεις τέτοιων εγκλημάτων που πριν δεν θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο» δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης.

Η υπόθεση Καραϊβάζ

Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους φερόμενους ως δολοφόνους του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ και στις έρευνες που συνεχίζονται.
Μιλώντας για τα συμβόλαια θανάτου και τις εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας επισήμανε ότι τα τελευταία δύο χρόνια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.
«Ο ένας σκοτώνει τον άλλο προφανώς για τα πόστα ή για να προλάβει να γίνει στόχος αντίπαλης συμμορίας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο συνδικαλιστής αστυνομικός εκφράζοντας την άποψη ότι η ΕΛ.ΑΣ. προχωράει με γοργά βήματα στην εξιχνίαση των υποθέσεων. Και όπως σημείωσε είναι βέβαιος ότι «θα έχουμε και άλλες εξιχνιάσεις από τέτοια εγκλήματα».
Σχολίαζοντας τον τρόπο δράσης των εγκληματικών οργανώσεων τόνισε ό,τι «το οργανωμένο έγκλημα ασχολείται με κάθε παράνομη ενέργεια. Τελευταία έχουμε δει ότι ασχολείται και με το λαθρεμπόριο ή εμπόριο καφέ και κάνουν ξέπλυμα χρημάτων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης