Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τροχαία με δύο πεζούς νεκρούς σε Κερατσίνι και Λένορμαν – Μαχαίρωμα 24χρονου στο Χαϊδάρι για... φανέλα ομάδας

Τροχαία με δύο πεζούς νεκρούς σε Κερατσίνι και Λένορμαν – Μαχαίρωμα 24χρονου στο Χαϊδάρι για... φανέλα ομάδας
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για το αιματηρό περιστατικό στο Χαϊδάρι
Τροχαία δυστυχήματα σε Κερατσίνι και Λένορμαν με θύματα δύο πεζούς σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης 30/5, ενώ επίθεση με οπαδικά κίνητρα έγινε στο Χαϊδάρι.
Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για αιματηρό περιστατικό στο Χαϊδάρι, όπου άγνωστος μαχαίρωσε έναν 24χρονο μέσα σε ίντερνετ καφέ που φορούσε φανέλα ομάδας.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, λίγο μετά τις 19:30 την Τρίτη , πέντε άτομα μπήκαν στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Καραϊσκάκη και όταν είδαν τον 24χρονο, ο οποίος φορούσε την φανέλα ομάδας του ζήτησαν να την βγάλει, εκείνος αρνήθηκε και στη συνέχεια ο ένας από τους 5 τον μαχαίρωσε στο πόδι. Στη συνέχεια, οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο 24χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Δύο νεκροί σε τροχαία

Μια 77χρονη γυναίκα και ένας άνδρας αγνώστων έως τώρα στοιχείων, έχασαν το βράδυ της Τρίτης 30/5 τη ζωή τους σε τροχαία δυστυχήματα που έγιναν στο Κερατσίνι και στην οδό Λένορμαν.
Ειδικότερα, λίγο μετά τις 21:00 η 77χρονη παρασύρθηκε από αυτοκίνητο τη στιγμή που διέσχιζε πεζή την λεωφόρο Δημοκρατίας. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Αττικόν", όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Λίγη ώρα αργότερα, άγνωστος άνδρας παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Λένορμαν. Διακομίστηκε στον "Ευαγγελισμό", όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.
Προανάκριση διενεργεί η Τροχαία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης