Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον 21χρονο Γεράσιμο - Δίνει μάχη για την ζωή του επί 82 μέρες

Τέμπη: Γενέθλια στη ΜΕΘ για τον 21χρονο Γεράσιμο - Δίνει μάχη για την ζωή του επί 82 μέρες
Ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα σε κώμα
82 ημέρες μετά το συγκλονιστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άτομα, ο Βολιώτης Γεράσιμος – Ιάσονας, "γιόρτασε” τα γενέθλιά του στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα σε κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και σοβαρή, παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η θεία του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας:

"21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε".
Ακολούθησαν δεκάδες ευχές από φίλους του νεαρού φοιτητή και της οικογένειάς του:
Όλες τις ευχές….η Παναγία μαζί σας
Ο Αγιος Ταξιαρχης μαζι του. Εύχομαι συντομα να τον εχετε στο σπιτι υγειη και δυνατο
Χρόνια πολλά αγόρι μου, συνέχισε να πολεμάς είμαστε μαζι σου… σε θέλουμε γρήγορα δυνατό και υγιή να γιορτάσουμε τη νίκη της ζωής σου!
Οι ευχές μας στην Παναγιά να τον βγάλει νικητή
Νικητής της ζωης, ήδη είναι…!! Να σταθεί γερος στα πόδια του!!! Και να ζήσει πολλά χρόνια!
Να τα εκατοστήσει να είναι γερός δυνατός και ευτυχισμένος σύντομα θα είναι κοντά σας Η Παναγία θα τον βοηθήσει να γυρίσει πίσω στο σπίτι στην οικογένειά του
Πολύχρονος να είναι Όλγα μου!!! Όπως το είπες, του χρόνου να σβήσει τα κεράκια μόνος του με όλους τους αγαπημένους κοντά του!
Χρόνια του πολλά! Με το καλό να γυρίσει σπίτι γερος και δυνατός! Μέχρι τότε δεν είστε μόνοι.Ολοι λέμε μια προσευχή.
Η Παναγία να τον βοηθήσει να σβήσει αμέτρητα κεράκια στη ζωη του με όλη μου τη καρδιά
Όλες οι θετικές σκέψεις και οι ευχές μου στο παλικάρι σας
Να γυρίσει γερός μετά από αυτή την περιπέτεια ..Να τον έχει καλά ο Θεός.Χρονια του πολλά!!
Τον αγαπάμε και τον σκεφτόμαστε συνεχώς ,είστε όλοι στη σκέψη και στη καρδιά μας!!!Του χρόνου όρθιος Γερασιμε ,γερός ,δυνατός!Χρόνια πολλά!!
Η σκέψη μας είναι καθημερινά στον Γεράσιμο Ευχή μας να βγει νικητής απ αυτή την περιπέτεια να γυρισει στο σπιτι του και να κάνει τα Όνειρά του πραγματικότητα
Χρόνια πολλά στον Ιάσονα…να διασχίσει τις Συμπληγάδες και να γυρίσει νικητής πίσω…η καλύτερη δικαίωση για όλες τις "μαμάδες” των Τεμπών
Αμήν Παναγία μου κάνε το θαύμα σου να γυρίσει γερό και δυνατό το παλικάρι πίσω στην οικογένεια του. Να συνεχίσει τη ζωή του από εκεί που την άφησε τόσο άδικα
Όλγα μου χρόνια του πολλά πολύχρονος ο Γερασιμακος! Όλες οι προσευχές μας μαζί του!Θα γίνει καλά,θα γίνει το θαύμα το πιστεύω! Οπότε από καρδιάς θα τα σβήσει μόνος του οπωσδήποτε τα κεράκια του την επόμενη φορά!Η Παναγία και ο Χριστουλης μαζί του!
Ο Θεός να του δώσει πίσω όλα όσα έχει στερηθεί, τόσο άδικα, όλες αυτές τις μερες! Πολλαπλάσια χαρά, ελπίδα, πίστη και μια ζωή γεμάτη ευτυχισμένες στιγμές για τον ίδιο και όλους όσοι τον αγαπούν και λαχταρουν να τον δουν γερό στα πόδια του!
Όλες οι ευχές μας, η σκέψη μας και η προσευχή όλων μας για να γυρίσει γρήγορα γερός σπίτι του και να κάνει ένα πάρτυ όπως του αρέσει και να παίζει κιθαρα και να τραγουδάει μαζί με τους φίλους του".

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης