Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μπακάκος (Singular Logic): Θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι τις 20:30

Μπακάκος (Singular Logic): Θα έχουμε ένα ασφαλές εκλογικό αποτέλεσμα μέχρι τις 20:30
«Mέχρι τις 20:30 θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%», ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής της Singular Logic, Δ. Μπακάκος
Σχετικά Άρθρα
«Πιστεύουμε ότι μέχρι τις 20:30 θα έχουμε μία καλή ενσωμάτωση και θα μπορέσουμε να πάμε σε μία ασφαλή εκτίμηση», τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Singular Logic, Δ. Μπακάκος, προσθέτοντας πως «θα έχουμε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα είναι ασφαλές, +-0.5%».
Ο κ. Μπακάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ ανέφερε ότι «θέλουμε να έχουμε έναν ικανό αριθμό από κάθε Περιφέρεια για να μπορούμε να πάμε σε μία σωστή εκτίμηση. Άμεσα θα γίνεται η ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών». Συμπλήρωσε ότι «το κομμάτι των σταυρών θα ακολουθήσει, μπορεί να φτάσει 12:00 ή 1:00 π.μ. για να το έχουμε».
Ακόμη, σημείωσε ότι «16.303 από τους 21.500 δικαστικούς αντιπροσώπους έχουν κάνει μέχρι στιγμής εγγραφή, έχουν δηλώσει τα tablet τους και έχει ξεκινήσει η διαδικασία, ότι παρέλαβαν εκλογικό σάκο. Όποιος δεν το ενεργοποιήσει, ψάχνουμε να τον βρούμε. Αν αύριο το πρωί δούμε ότι δεν ξεκίνησαν όλα τα τμήματα, άνθρωποί μας αλλά και άνθρωποι της Περιφέρειας θα πρέπει να φτάσουν στο εκλογικό τμήμα να δουν γιατί δεν έχει ανοίξει».
Τέλος, για τους Έλληνες του εξωτερικού που ψηφίζουν σήμερα σε 99 εκλογικά τμήματα που συστάθηκαν σε 85 πόλεις 35 χωρών, ο κ. Μπακάκος ανέφερε ότι οι εκλογικοί σάκοι που θα έρθουν στην Αθήνα και θα ανοίξουν στις 7:00 μ.μ. της Κυριακής 21/5.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης