Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη, Καραμανλή και στελεχών του ΟΣΕ κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων

Τέμπη: Μήνυση κατά Μητσοτάκη, Καραμανλή και στελεχών του ΟΣΕ κατέθεσαν οι συγγενείς των θυμάτων
Η μήνυση, έχει στόχο να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες στην παρούσα αλλά και σε προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και σε στελέχη των σιδηροδρόμων
Σχετικά Άρθρα
Νέα δικαστική εξέλιξη αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη καθώς συγγενείς θυμάτων κατέθεσαν μήνυση κατά 17 προσώπων και κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα εφετών Λάρισας, μεταξύ των οποίων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.
Η μήνυση κατατέθηκε με σκοπό να υπάρξει δυνατότητα έρευνας μέχρι και 15 χρόνια πριν το δυστύχημα.

Στο στόχαστρο πολιτικοί και στελέχη του ΟΣΕ

Η μήνυση στρέφεται κατά διοικήσεων του ΟΣΕ, της Hellenic Train, της Ρυθμιστικής Αρχής Ενέργειας και κατά πολιτικών προσώπων (πρωθυπουργού, πρώην υπουργού Μεταφορών, νυν υπουργού Μεταφορών, υπουργού μεταφορών των δύο προηγούμενων κυβερνήσεων και κατά των πρώην και νυν προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων του ΟΣΕ).
Η μήνυση, έχει στόχο να αναζητηθούν ενδεχόμενες ευθύνες στην παρούσα αλλά και σε προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά και σε στελέχη των σιδηροδρόμων.
Σύμφωνα με το larissanet.gr, όπως δήλωσε έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας ο εκπρόσωπος του συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης, σύζυγος της Λαρισαίας Βασιλικής Χλωρού που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα των Τεμπών: «Ήρθαμε εδώ να κατονομάσουμε τους υπαίτιους του εγκλήματος των Τεμπών και όχι μόνο, οι οποίοι είναι και εκλεγμένοι και διορισμένοι και στο δημόσιο και στον ιδιωτικό φορέα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης