Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Άρτα: Την Παρασκευή 12/5 η απολογία του 37χρονου για τον θάνατο του βρέφους – Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή

Άρτα: Την Παρασκευή 12/5 η απολογία του 37χρονου για τον θάνατο του βρέφους –  Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή
Aναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή
Σχετικά Άρθρα
Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή 12/5 ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή ο 37χρονος πατέρας του βρέφους που έχασε τη ζωή του κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητο για τουλάχιστον 5 ώρες.
0 37χρονος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος στον ανακριτή της Άρτας, ενώ ήδη σε βάρος του η εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια .
Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και η 27χρονη μητέρα του βρέφους.
Ο συνήγορος του 37χρονου, Δ. Λαμπράκης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του είναι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση, αλλά και πως οι γονείς του βρέφους επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους όταν συνειδητοποίησαν τον χαμό του.
Στο μεταξύ, αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή που έκανε τη νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 9/5, όταν ο πατέρας άφησε δεμένο στο παιδικό κάθισμα του αυτοκίνητου του το 5,5 μηνών κοριτσάκι, που είχε πάρει για το μεταφέρει σε βρεφονηπιακό σταθμό. Η 27χρονη μητέρα πήγε στο βρεφονηπιακό σταθμό να παραλάβει το παιδί, όμως της είπαν ότι δεν το είχε πάει κανείς, επικοινώνησε με τον σύζυγό της που βρισκόταν στη εργασία του , ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε αφήσει το βρέφος στο αυτοκίνητο. Το βρέφος είχε χάσει τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να το σώσουν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης