Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις στο Βόλο για πλαστά χαρτονομίσματα – Πως πιάστηκαν, τι κατασχέθηκε

ΕΛ.ΑΣ: Δύο συλλήψεις στο Βόλο για πλαστά χαρτονομίσματα – Πως πιάστηκαν, τι κατασχέθηκε
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου
Δικογραφία για κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων και άλλων μέσων πληρωμής σχηματίστηκε σε βάρος δύο ανδρών στον Βόλο, στη σύλληψη των οποίων έφτασαν οι αστυνομικοί μετά από αξιοποίηση στοιχείων για θέση σε κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οι συλλήψεις

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 7/5 στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, δύο άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κυκλοφορία πλαστών νομισμάτων και άλλων μέσων πληρωμής.
Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων για θέση σε κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων από τους δράστες, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν.
Όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, το μεσημέρι της Δευτέρας οι δράστες αποπειράθηκαν να θέσουν σε κυκλοφορία πλαστό χαρτονόμισμα σε κατάστημα καφέ της πόλης του Βόλου, ενώ ένα 24ωρο νωρίτερα (6/5) και συγκεκριμένα το βράδυ έθεσαν σε κυκλοφορία δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε ομοειδή καταστήματα της πόλης, τα οποία, αφού προσκομίστηκαν από τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, κατασχέθηκαν.

Κατασχέσεις

Στην κατοχή των δραστών, καθώς και σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός, το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης δραστηριότητάς τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.450 ευρώ σε πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ , αλλά και 1.040 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα και κέρματα.
volos.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης