Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμος Καλλιθέας: Τριήμερο πένθος για το θάνατο του Αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη

Δήμος Καλλιθέας: Τριήμερο πένθος για το θάνατο του Αντιδημάρχου Λάζαρου Λασκαρίδη
O Λάζαρος Λασκαρίδης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Δευτέρα 8/5, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς»
Σχετικά Άρθρα
Τριήμερο πένθος κήρυξε ο Δήμος Καλλιθέας για την απώλεια του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Λάζαρου Λασκαρίδη, εκφράζοντας την βαθιά οδύνη.
«Ο Λάζαρος Λασκαρίδης προσέφερε πολύτιμο έργο στον τομέα του Πολιτισμού και άφησε το ανεξίτηλο αποτύπωμα του στην Καλλιθέα, όντας μία εξέχουσα προσωπικότητα της δημοσιογραφίας και του πνεύματος.
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΤΩΡΑ Καλλιθέα ΛΑΖΑΡΟΣ ΛΑΣΚΑΡΙΔΗΣ” ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας, και εκλεγόταν δημοτικός σύμβουλος από το 2014.
Από το 2019 είχε συνεργαστεί με τη Διοίκηση του Δημάρχου Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβου, και ήταν Αντιδήμαρχος Πολιτισμού.
Μέσα από το έργο του αυτό, ο Λάζαρος Λασκαρίδης αφήνει πίσω του, μεγάλη παρακαταθήκη με νέους θεσμούς όπως το «Θέατρο της Δευτέρας στην Καλλιθέα» και τα «Χαροκόπεια», ενώ το όραμά του θα συνεχίσει να εμπνέει τον Δήμο της Καλλιθέας», αναφέρει ο δήμος στην ανακοίνωσή του .

Κάρναβος: Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή

«Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλλιθέας μας ως αντιδήμαρχος της Διοίκησής μας», αναφέρει στο συλλυπητήριο μήνυμά του ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δ. Κάρναβος.
Όπως αναφέρει, «είμαι συντετριμμένος από την τραγική απώλεια του Λάζαρου Λασκαρίδη, ο οποίος έδωσε μεγάλη μάχη.
Προσωπικά χάνω έναν πολύτιμο συνεργάτη αλλά και ένα στενό φίλο εδώ και 38 χρόνια από το σχολείο.
Ο Δήμος μας χάνει ένα άξιο στέλεχος, έναν αγωνιστή, έναν οραματιστή αλλά και έναν άνθρωπο που έφερε ένα νέο αέρα στα πολιτιστικά δρώμενα της Καλλιθέας μας ως αντιδήμαρχος της Διοίκησής μας.
Προσπαθούμε όλοι να συνέλθουμε από το σοκ της ξαφνικής απώλειας. Θεωρώ προσωπικό χρέος να κρατήσω τη μνήμη του και το παράδειγμά του στις επόμενες γενιές. Δυστυχώς η απώλεια του είναι βαριά, είναι τεράστια».

Σε εξέλιξη Ένορκη Διοικητική Εξέταση

Αναφορικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, ο Δήμος Καλλιθέας αναφέρει πως έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση, η οποία είναι σε εξέλιξη, ενώ παράλληλα, διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Λάζαρος Λασκαρίδης έφυγε από τη ζωή σήμερα, Δευτέρα 8/5, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι, μετά από ατύχημα στις 27/4 - ανήμερα των γενεθλίων του -στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της περιοχής, όπου βγήκε για τσιγάρο στο μπαλκόνι, υποχώρησαν τα σάπια κάγκελα και βρέθηκε στο κενό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης