Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νίκος Χατζηνικολάου για debate: «Βαρετό, τηλεοπτικό προϊόν - Είναι μονόλογοι, γι' αυτό δεν συμμετέχω»

Νίκος Χατζηνικολάου για debate: «Βαρετό, τηλεοπτικό προϊόν - Είναι μονόλογοι, γι' αυτό δεν συμμετέχω»
Πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί δεν επελέγη ο Νίκος Χατζηνικολάου να εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό
Στη δημοσιότητα δόθηκαν χθες 3/5  το βράδυ τα ονόματα των δημοσιογράφων που θα συμμετέχουν στο debate των πολιτικών αρχηγών στις 10 Μαΐου στην ΕΡΤ ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου.
Όπως έγινε γνωστό, τον Alpha θα εκροσωπήσει ο Αντώνης Σρόιτερ, το Mega η Ράνια Τζίμα, το Open ο Παναγιώτης Στάθης, τον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη, το Star η Μάρα Ζαχαρέα και τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης.
Παρότι ο Γιώργος Παπαδάκης αποτελεί έναν από τους γνωστότερους Έλληνες δημοσιογράφους και έχει ταυτιστεί με το κανάλι του Αμαρουσίου, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί δεν επελέγη ο Νίκος Χατζηνικολάου να εκπροσωπήσει τον τηλεοπτικό σταθμό, με δεδομένο ότι παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Την απάντηση έδωσε ο ίδιος ο εκδότης και άνκορμαν μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής στον Real.
"Πολλοί φίλοι μου στέλνετε μηνύματα από χθες το βράδυ και με ρωτάτε γιατί δεν θα είμαι στο debate των πολιτικών αρχηγών. Αυτή είναι μια απάντηση που την έχω δώσει εδώ και χρόνια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι εδώ και χρόνια δεν μετέχω στα συγκεκριμένα debate, παρότι για καλή μου τύχη κάθε φορά έχω την πρόταση να μετάσχω, γιατί ούτε αυτό είναι αυτονόητο. Aπλώς επειδή τυχαίνει να εργάζομαι σε τηλεοπτικούς σταθμούς και να παρουσιάζω το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αυτή η πρόταση υπάρχει. Όλες τις φορές που έγινε debate, είχα και την αντίστοιχη πρόταση" δήλωσε αρχικά ο παρουσιαστής.
"Το έχω ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία. Πιστεύω ότι είναι μια διαδικασία παράλληλων μονολόγων. Δεν υπάρχει καμία δυνατότητα με βάση την διαδικασία που έχουν συναποφασίσει τα πολιτικά κόμματα για διάλογο. Δεν υπάρχει δυνατότητα για follow up, δεν μπορείς να επανέλθεις δηλαδή και να θέσεις διευκρινιστικά ερωτήματα αν η απάντηση δεν ικανοποιεί τον δημοσιογράφο, αν επίσης προκύψει ένα νέο στοιχείο από την συζήτηση, από έναν άλλον συνομιλητή. Μιλάμε για παράλληλους μονολόγους και θεωρώ ότι ως έναν βαθμό η παρουσία των δημοσιογράφων εκεί έχει καταστεί διακοσμητική" πρόσθεσε.
Μάλιστα, όπως είπε, φοβάται ότι και αυτή η τηλεμαχία θα αποδειχθεί "ένα βαρετό, τηλεοπτικό προϊόν, όπως οι προηγούμενες"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης