Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πορτοσάλτε: «Ήρθα με τουρκική υπηκοότητα στην Ελλάδα, θα ήμουν κι εγώ “νατουραλιζέ”»

Πορτοσάλτε: «Ήρθα με τουρκική υπηκοότητα στην Ελλάδα, θα ήμουν κι εγώ “νατουραλιζέ”»
«Αν δεν έπαιρνα την ελληνική υπηκοότητα, γιατί ήρθα με τουρκική υπηκοότητα στην Ελλάδα, θα ήμουν κι εγώ “νατουραλιζέ”», είπε αρχικά ο Πορτοσάλτε
Την τοποθέτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ ενόψει των εκλογών, σχολίασε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.
Συγκεκριμένα, ο Τσίπρας –σε συνέντευξή του στο Kontra – είχε σχολιάσει την επιλογή του Κύπριου, Χρήστου Στυλιανίδη, για εκπρόσωπο από την ομογένεια. «Ακόμα και τον εκπρόσωπο από την ομογένεια, επέλεξε να βάλει έναν Κύπριο, τον κ. Στυλιανίδη. Κάπου διάβασα, “νατουραλιζέ” ομογενής. Νομίζω ότι αποπνέει μια φτώχεια», είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά.
«Αν δεν έπαιρνα την ελληνική υπηκοότητα, γιατί ήρθα με τουρκική υπηκοότητα στην Ελλάδα, θα ήμουν κι εγώ “νατουραλιζέ”», είπε αρχικά ο Πορτοσάλτε.
«Δεν μπορεί να το είπε αστεία, γιατί μας δίδαξε κιόλας τι θα πει “νατουραλιζέ”. Οι ελληνικής καταγωγής κύπριοι πολίτες είναι “νατουραλιζέ” Έλληνες, δηλαδή τους βαπτίζουμε Έλληνες. Ο Erdogan δεν θα το έλεγε αυτό», συνέχισε.
Σε εκείνο το σημείο, ο Δημήτρης Οικονόμου είπε πως «ο Erdogan έχει πει χειρότερα. Τον είδα (τον Τσίπρα) να γελάει με αυτό, δεν το είπε σοβαρά», με τον Πορτοσάλτε να του απαντά πως «το κάνεις ακόμη χειρότερο, δεν ήθελα να το πω αυτό. Ότι χαχανίζει με την εξυπνάδα που είδε κάπου, σε ποιο τρολ, ποια υπόγα, τι διαβάζει. Προσπάθησα να το αφήσω στην πολιτική μόνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης