Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δημογλίδου (ΕΛ.ΑΣ) για υπόθεση Καραϊβάζ: Και άλλα άτομα στη δικογραφία - Eξεταστήκαν τουλάχιστον 300 βίντεο

Δημογλίδου (ΕΛ.ΑΣ) για υπόθεση Καραϊβάζ: Και άλλα άτομα στη δικογραφία - Eξεταστήκαν τουλάχιστον 300 βίντεο
Την Τετάρτη 3/5 ενώπιον του ανακριτή οι δύο συλληφθέντες
Σχετικά Άρθρα
Στη δικογραφία αναφέρονται και άλλα άτομα, όμως το πότε θα συλληφθούν είναι θέμα της έρευνας της Δικαιοσύνης, τόνισε η Εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνόμος Β΄ Κωνσταντία Δημογλίδου, μιλώντας για την υπόθεση δολοφονίας του Γ. Καραϊβάζ.
Η κα Δημογλίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1 σχετικά με τις δύο συλλήψεις (δύο αδέλφια, 40 και 48 ετών αντίστοιχα) που έγιναν για την υπόθεση ανέφερε ότι «επιβεβαιώθηκε ότι καμία υπόθεση δεν κλείνει αν δεν οδηγηθούν οι δράστες στην Δικαιοσύνη».
Η ίδια απαντώντας σε επικρίσεις για τον χρόνο που έγιναν οι συλλήψεις, που κατά την ίδια έχουν στόχο τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τ. Θεοδωρικάκο, υπογράμμισε ότι «η Ελληνική Αστυνομία δεν κάνει προεκλογικές συλλήψεις, κάνει έρευνα για να οδηγηθούν οι δράστες στην Δικαιοσύνη».
«Μπορεί τα δυο χρόνια να φαίνονται πολλά, αλλά οι άνθρωποι στο Ανθρωποκτονιών προσπάθησαν να χαρτογραφήσουν τις κινήσεις των δραστών βήμα προς βήμα», πρόσθεσε και σημείωσε ότι από τους αστυνομικούς εξετάστηκαν τουλάχιστον 300 βίντεο.
Σχετικά με τις έρευνες, η κα Δημογλίδου ανέφερε ότι στο μικροσκόπιο των Αρχών κατά την διάρκεια των ερευνών έχουν μπει τα τηλέφωνα «φαντάσματα» που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, οι κινήσεις τους γύρω από την οικία του Γ. Καραϊβάζ, αλλά και οι υποθέσεις στις οποίες κινούνταν η έρευνα του δημοσιογράφου.
Ως προς το κίνητρο της δολοφονίας και κατά πόσο αυτό είναι εφικτό να βρεθεί, η κα Δημογλίδου εξήγησε ότι «το κίνητρο μπορεί να μας το πει είτε το θύμα που δεν είναι όμως στην ζωή, είτε ο ηθικός αυτουργός».
Σημειώνεται ότι οι δύο συλληφθέντες που είναι κατηγορούμενοι για την ανθρωποκτονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ που τελέστηκε την 9 Απριλίου 2021, θα οδηγηθούν την Τετάρτη 3/5 ενώπιον του ανακριτή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης