Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία στον Πλαταμώνα: Νεκρός ένας 19χρονος και 6 τραυματίες σε τροχαίο λεωφορείου με δύο οχήματα - Σύλληψη οδηγού του ΚΤΕΛ

Τραγωδία στον Πλαταμώνα: Νεκρός ένας 19χρονος και 6 τραυματίες σε τροχαίο λεωφορείου με δύο οχήματα - Σύλληψη οδηγού του ΚΤΕΛ
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη
Τραγωδία στην άσφαλτο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 23/4 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα, όπου συγκρούστηκε λεωφορείο του ΚΤΕΛ με δύο οχήματα που ήταν σταθμευμένα στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ).
Νεκρός είναι ένας 19χρονος, ενώ τραυματίστηκαν έξι άτομα, εκ των οποίων οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.
Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη, ενώ άνοιξε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ και πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Το τροχαίο

Στην έξοδο της σήραγγας του Πλαταμώνα, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε πάνω σε δύο επιβατικά αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης επί της ΠΑΘΕ.
Συνολικά, στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν 77 άτομα που είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν σε άλλο υπεραστικό λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα.

Οι τραυματίες

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν έξι άτομα - κατά άλλες πληροφορίες 7- που επέβαιναν στα δύο οχήματα.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες.
Στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο 19χρονος που έχασε τη ζωή του, τραυματίστηκαν άλλοι τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών, ενώ στο δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης