Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Τόμας Γουόκαπ πήρε το ελληνικό διαβατήριο - Το σχετικό αίτημα υπεγράφη από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Ο Τόμας Γουόκαπ πήρε το ελληνικό διαβατήριο - Το σχετικό αίτημα υπεγράφη από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Η ΕΟΚ εισηγήθηκε θετικά προς αυτή την κατεύθυνση και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπέγραψε το αίτημα του Τεξανού
Το ελληνικό διαβατήριο απέκτησε ο Τόμας Γουόκαπ. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού που πριν λίγες μέρες ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Ελλάδος είχε ζητήσει εδώ και καιρό να λάβει την ελληνική υπηκοότητα όπερ και εγένετο.
Η ΕΟΚ εισηγήθηκε θετικά προς αυτή την κατεύθυνση και η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου υπέγραψε το αίτημα του Τεξανού.
Πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για να χρησιμοποιηθεί από τον Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική Ελλάδος, ενώ και στον Ολυμπιακό θα αγωνίζεται ως Έλληνας. Σημειώνεται πως στην τελική ευθεία βρίσκεται άλλο ένα αίτημα, αυτό του Νάιτζελ Μήτρου - Λόνγκ της Αρμάνι Μιλάνο ο οποίος έχει Ελληνίδα μητέρα.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης