Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο προεδρικό μέγαρο για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Παρέμβαση Ρουβίκωνα στο προεδρικό μέγαρο για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού της 12χρονης
Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές ατόμων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο
Παρέμβαση έξω από το προεδρικό μέγαρο πραγματοποίησε ο Ρουβίκωνας για τη δυσώδη υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια, ζητώντας προστασία του παιδιού.
Μέλη του Ρουβίκωνα συγκεντρώθηκαν στην Ηρώδου Αττικού έξω από το Προεδρικό και ύψωσαν πανό που έγραφε «κράτος μαφιόζοι παιδοβιαστές, κάτω τα χέρια από την 12χρονη».
Η αστυνομία προχώρησε σε 13 προσαγωγές ατόμων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο.
«Σε μια ευνομούμενη πολιτεία όπου κυριαρχούν τα φιλελεύθερα ιδεώδη, όπως μας λένε και μας ξαναλένε, θα έπρεπε το γράμμα του νόμου, αυτού που ονομάζουν δίκαιο, να εφαρμόζεται οριζόντια και καθολικά για όλους και όλες, και για τους θύτες και για τα θύματα. Θα έπρεπε ας πούμε ένα 12χρονο θύμα βιασμού, που αποτελεί τον βασικότερο μάρτυρα σε μια υπόθεση κυκλώματος μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, να προστατεύεται ως μάρτυρας, και να της παρέχεται όλη η απαραίτητη υλική και ψυχολογική υποστήριξη από την ευνομούμενη πολιτεία» αναφέρει μεταξύ άλλων στην οργισμένη ανακοίνωσή του ο Ρουβίκωνας.
Ο Ρουβίκωνας καταγγέλλει ότι «η 12χρονη από τον Κολωνό και η οικογένειά της έχουν αφεθεί στο έλεος της τύχης τους, ενώ η ίδια βρίσκεται υπό ένα καθεστώς διαρκούς απειλής, δεχόμενη ακόμα και μαφιόζικες επιθέσεις με μαχαίρια στο σπίτι της. Και μην απορεί κανείς γιατί μπορεί κάποια κέντρα εξουσίας και κυκλώματα να στρέφονται ενάντια σε ένα κορίτσι 12 χρονών. Μην έχουμε αυταπάτες για το πόσο αδίστακτοι είναι. Είτε αφορά δημοσιογράφους, είτε πρόσφυγες, είτε ένα κορίτσι 12 χρονών, δεν θα διστάσουν να ακονίσουν τα μαχαίρια τους, ακόμα και να σκοτώσουν.»

www.bankingnews,gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης