Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ακινητοποιήθηκε Intercity λόγω βλάβης στον κινητήρα - Εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη

Ακινητοποιήθηκε Intercity λόγω βλάβης στον κινητήρα - Εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα - Θεσσαλονίκη
Οι επιβάτες, σύμφωνα με την ΕΡΤ έμειναν για περίπου 30 λεπτά ακινητοποιημένοι στις 18.15 την Κυριακή
Ακινητοποιήθηκε το δρομολόγιο του Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα-Θεσσαλονίκη, όταν παρουσίασε βλάβη ο κινητήρας της μηχανής.
Οι επιβάτες, σύμφωνα με την ΕΡΤ έμειναν για περίπου 30 λεπτά ακινητοποιημένοι στις 18.15 την Κυριακή, όταν το τρένο βρέθηκε στην περιοχή της Γυρτώνης, περίπου 17 χιλιόμετρα πριν τη Λάρισα.
Δεν υπήρξε ωστόσο πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση του δικτύου όπως αρχικά είχε ειπωθεί. Μετά από επικοινωνία του μηχανοδηγού με τον ρυθμιστή κυκλοφορίας του ΟΣΕ η βλάβη αποκαταστάθηκε 39 λεπτά μετά και το τρένο συνέχισε την πορεία του στις 18:55.

Βολές από ΣΥΡΙΖΑ

Βολές κατά της κυβέρνησης με αιχμή την ακινητοποίηση αμαξοστοιχίας Intercity που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη εξαπέλυσε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκος Παππάς.
«Το Intercity που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη έμεινε εχθές από ρεύμα, λίγο έξω από τη Λάρισα, σύμφωνα με ρεπορτάζ. Η κυβέρνηση, ακόμα και μετά την τραγωδία στα Τέμπη, συνεχίζει να παίζει με την ασφάλεια των επιβατών» σχολίασε ο κ. Παππάς.
«Οι επιβάτες καταγγέλλουν πως δεν υπήρχε κανένα σχέδιο για το τι θα κάνουν. Μετά τις 21 Μαΐου, με προοδευτική διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, θα υπάρχει σχέδιο. Σχέδιο για ασφαλή και σύγχρονο σιδηρόδρομο» πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης