Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ταύρος: Στο νοσοκομείο ο ανήλικος που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία

Ταύρος: Στο νοσοκομείο ο ανήλικος που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία
Πως έγινε το συμβάν
Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο 16χρονος που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία στον Ταύρο.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 την Παρασκευή 7/4 στις γραμμές του προαστιακού, επί της Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης.
Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο ανήλικος βρισκόταν κοντά στη σιδηροδρομική διάβαση και όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε σε αυτήν αγνοώντας τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από αυτή.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, «ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικές δυνάμεις, 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο 16χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Τζάνειο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης