Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τροχαίο για την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αυτοκίνητο της - Τραυματίστηκε σοβαρά

Τροχαίο για την παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παρέσυρε ηλικιωμένη με το αυτοκίνητο της - Τραυματίστηκε σοβαρά
Η παρουσιάστρια επισκέφθηκε στο νοσοκομείο την ηλικιωμένη, η οποία αναμένεται να πάρει σήμερα εξιτήριο
(upd) Σε τροχαίο με παράσυρση πεζού ενεπλάκη πριν από μερικά 24ωρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στην περιοχή της Βούλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρουσιάστρια βρισκόταν με το αυτοκίνητό της στην οδό Βασιλέως Παύλου την Τετάρτη, όταν παρέσυρε μια ηλικιωμένη τραυματίζοντας την.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε στην Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής που έχει αναλάβει την υπόθεση, ότι το αυτοκίνητο με οδηγό την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε μικρή ταχύτητα καθώς και ότι ήταν η ηλικιώμενη που βρέθηκε ξαφνικά στον δρόμο, ωστόσο ο σύζυγος της ηλικιωμένης διαψεύδει λέγοντας πως η γυναίκα του έχει τραυματιστεί σοβαρά.
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποβλήθηκε σε αλκοτέστ το οποίο δεν έδειξε τίποτα.

Κόλαφος ο σύζυγος της

Στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha μίλησε αργότερα ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος, μεταξύ άλλων, είπε πως σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

"Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο", περιέγραψε ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας.
"Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα", συμπλήρωσε ο σύζυγος της τραυματία.
Όσο για το αν η σύζυγός του ήταν αυτή που πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο, το αρνείται: "Όχι δεν ισχύει αυτό. Τη χτύπησε στη μέση του δρόμου, όχι στην άκρη. Μάλιστα, ήταν σε διάβαση πεζών. Είναι δυνατόν τέτοιες ταχύτητες έξω από το νοσοκομείο;".
"Τι να την κυνηγήσω την Κωνσταντίνα; Μήπως το ήθελε;", είπε στο τέλος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης