Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διαθήκη Άκη Τσοχατζόπουλου: Τα τελευταία του λόγια για τη Βίκυ Σταμάτη - Συγνώμη, σου κράτησα μυστικά

Διαθήκη Άκη Τσοχατζόπουλου: Τα τελευταία του λόγια για τη Βίκυ Σταμάτη - Συγνώμη, σου κράτησα μυστικά
Μοναδικός κληρονόμος ο γιος του 
Στην τρίτη και τελευταία του διαθήκη, ο Άκης Τσοχατζόπουλος κάνει μια αναφορά στη σύζυγό του Βίκυ και στο παιδί τους Απόστολο. 
Όπως σημειώνει, όταν όλοι οι άλλοι τον είχαν εγκαταλείψει, αυτοί του στάθηκαν και τον κράτησαν στη ζωή, ενώ δεν παραλείπει να τους ζητήσει συγνώμη για τα όσα υπέμεναν λόγω της καταδίκης του και προσθέτει ότι τους κράτησε μυστικά, για τη δική τους ασφάλεια.
Στον γιό του Απόστολο αφήνει και ότι περιουσιακό στοιχείο τυχόν βρεθεί και δεν κατασχεθεί από το ελληνικό δημόσιο.

Τι γράφει για τη Βίκυ και τον μικρό Απόστολο

Κλείνω τη διαθήκη μου αυτή- γράφει ο Άκης Τσοχατζόπουλος- με δύο κουβέντες για τους μόνους ανθρώπους που με αγάπησαν, μου πρόσφεραν χαρά, τη γυναίκα μου και τον γιο μου Ακη. Είναι η αιτία που ζω, είναι η αιτία που βρίσκομαι στη ζωή. Την πεθερά μου, τον πεθερό μου και τον κουνιάδο μου Παναγιώτη που ανέθρεψαν τον γιο μου, τα χρόνια που η μητέρα τους υπέφερε.
Ιδιαιτέρως τη γυναίκα μου, η οποία εκποιώντας προσωπικά της αντικείμενα με βοήθησε να επανέλθω στη ζωή, να ξαναδώ τον γιο μου. Οταν όλοι οι άλλοι με είχαν εγκαταλείψει και ανέμεναν να αφήσω την τελευταία μου πνοή στις φυλακές της χώρας. Με στήριξαν κόντρα σε όλους και σε όλα, ακόμα και σε βάρος της υγείας τους και της αξιοπρέπειάς τους. Τους οφείλω τα πάντα. Μόνο αυτοί οι δύο άνθρωποι υπέμειναν τα πάντα για χάρη μου. Τους αδίκησα, τους στέρησα πολλά, είχα μυστικά από εκείνους για το καλό τους, για την ασφάλειά τους, αλλά τους ευγνωμονώ. Τους ζητώ να υποστηρίζει ο ένας τον άλλον, να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να μην αφήνουν κανέναν να τους φερθεί με τον τρόπο που μου φέρθηκαν εμένα. Εγώ δυστυχώς ανέχτηκα και επέτρεψα...
Να είναι υπερήφανοι για μένα, αυτοί ξέρουν πως φεύγω με το κεφάλι ψηλά και όταν η αλήθεια φωτιστεί, πολλοί θα τους πλησιάσουν, να είναι προσεκτικοί. Σας αγαπώ...
Και πάλι μην τολμήσουν να αμφισβητήσουν τα λεγόμενά μου αυτοί που πρέπει να φοβούνται για τις αποκαλύψεις.
Οι αποδείξεις, πλέον, παραδίδονται σε δικηγόρο και έχει την εντολή να πράξει όλα τα απαραίτητα σε συνεργασία με τον γιο μου και τη γυναίκα μου.
Αγαπημένοι μου Άκη και Βίκυ. Μη με θρηνείτε. Μη μιλάτε για την αναχώρησή μου με στεναγμό και πόνο στην καρδιά σας.
Μη ντυθείτε με μαύρα ρούχα. Κλείστε τα μάτια σας και θα με βλέπετε μαζί σας για πάντα. Αφήστε με στον Θεό. Επιστρέψτε στη γαλήνη του σπιτιού μας και εκεί θα βρείτε αυτό που ο θάνατος δεν μπορεί να αφαιρέσει από εσάς και από εμένα. Ζητώ να με συγχωρέσετε...".
Εγκαθιστώ μοναδικό κληρονόμο σε οποιοδήποτε τυχόν περιουσιακό μου στοιχείο, που είτε αποδεσμευθεί κάποια στιγμή, είτε ήθελε τυχόν ευρεθεί στο μέλλον τον ανήλικο γιο μου Απόστολο Τσοχατζόπουλο, στον οποίο καταλείπω και το σύνολο του ανωτέρω αρχείου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης