Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα νότια προάστια λόγω ποδηλατικού αγώνα - Οι κλειστοί δρόμοι

Αττική: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στα νότια προάστια λόγω ποδηλατικού αγώνα - Οι κλειστοί δρόμοι
Τα σημεία στο οδικό δίκτυο των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής που τίθενται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων σήμερα, Κυριακή 2/4, στα νότια προάστια της Αττικής, λόγω διεξαγωγής του ποδηλατικού αγώνα Δρόμου Αντοχής «Attica Race 2023», αλλά και του αγώνα «Race For Autism Gr».
Συγκεκριμένα, από τις 10:30 έως και τις 14:30 θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στο ακόλουθο οδικό δίκτυο, περιοχής των Δήμων Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, Σαρωνικού και Λαυρεωτικής:
-Στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Λ. Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από την οδό Βασ. Κων/νου (Δέλτα Βάρκιζας) μέχρι τη χ/θ 52,000, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
-Στη Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, στο τμήμα της από τη χ/θ 52,000 (Ανάβυσσος) μέχρι τη χ/θ 72,000 (Σούνιο), στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο.
Επιπλέον, λόγω της διεξαγωγής του αγώνα «Race For Autism Gr», από τις 8:30 έως τις 11:00, πραγματοποιείται σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας και απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα, από τη συμβολή της Λ. Κ. Καραμανλή με την οδό Ακτής έως τη συμβολή της Λ. Αθηνάς με την οδό Κρόνου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σούνιο, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης