Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών από την Ηλιούπολη - Κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων αθλητριών

Προφυλακίστηκε ο προπονητής πολεμικών τεχνών από την Ηλιούπολη - Κατηγορείται για σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων αθλητριών
Oι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009
Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει μετά από πολύωρη απολογία που έδωσε στην 14η Τακτική Ανακρίτρια, ο 44χρονος προπονητής τάε κβον ντο, που κατηγορείται για βαριά σεξουαλική βία σε βάρος ανήλικων αθλητριών του.
Ο κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, επί σχεδόν οκτώ ώρες έδωσε τη δική του εκδοχή έναντι του βαρύτατου κατηγορητηρίου που συντάχθηκε μετά τα όσα κατήγγειλαν στις αρχές οι πέντε, ενήλικες πλέον, πρώην αθλήτριες του.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, που σχηματίστηκε σε βάρος τού προπονητή, οι πράξεις του σε βάρος ανήλικων κοριτσιών φαίνεται να εκκινούν το 2009 και σε ό,τι αφορά τις πέντε καταγγέλλουσες να διαρκούν έως το 2020. Ο 44χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.
Όπως εκτιμάται μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα για προφυλάκιση του 44χρονου, θα δοθεί έγκριση των εισαγγελικών αρχών για τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατηγορούμενου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης