Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων αθλητριών

Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία του προπονητή στην Ηλιούπολη που κατηγορείται για βιασμό ανήλικων αθλητριών
Ο 44χρονος  έχει προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον 5 κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις
Σχετικά Άρθρα
Έφτασε η ώρα της απολογίας για τον 44χρονο προπονητή taekwondo στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών.
Σε βάρος του προπονητή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίαση προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.
Σημειώνεται ότι ο 44χρονος επρόκειτο να απολογηθεί την Παρασκευή 24/3, αλλά έλαβε νέα προθεσμία για σήμερα, Δευτέρα 27/3.
Μέχρι στιγμής, όπως έχει ανακοινωθεί από την Ελληνική Αστυνομία, έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον 5 κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δράση του προπονητή

Ο προπονητής συνελήφθη στις 21/3 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης.
Ο 44χρονος, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.
Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο προπονητής τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020 προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.
Ακολούθως, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στην οικία του.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης