Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πορτοσάλτε για επίθεση στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη: Αυτός είναι ο φασισμός - Τι θέλετε δηλαδή, πυροβολισμό;

Πορτοσάλτε για επίθεση στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη:  Αυτός είναι ο φασισμός - Τι θέλετε δηλαδή, πυροβολισμό;
Χαρακτήρισε «φασισμό» την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του συναδέλφου του
Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε κατέκρινε την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Σταύρου Θεοδωράκη μετά τη συνέντευξη με τον Πρωθυπουργό για τα Τέμπη.
Ο Πορτοσάλτε, μίλησε συγκρίνωντας την 17 Νοέμβρη, και δήλωσε  ότι οι υποστηρικτές του Ρουβίκωνα έχουν μεγαλώσει σε σπίτια την εποχή που όλοι περίμεναν τις προκηρύξεις της "17Ν" με τις οποίες οι κατά συρροή δολοφόνοι δικαιολογούσαν με... σοφία τι παρέμβαση έκαναν με την πιστόλα»
«Το ότι πήγε ο Ρουβίκωνας κι έγραψε στο σπίτι του Θεοδωράκη... Αυτός είναι ο φασισμός. Τι θέλετε δηλαδή, πυροβολισμό; Ποια είναι η βία; Λένε, "κάνεις έτσι για τα τρικάκια και τις μπογιές";» αναρωτήθηκε ο Αρης Πορτοσάλτε για το γεγονός ότι κατακρίθηκε στα social media o δημοσιογράφος και τέως αρχηγός του κοινοβουλευτικού κόμματος «Το Ποτάμι» για τη συνέντευξη που του παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» και χαρακτήρισε «φασισμό» την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του συναδέλφου του, απαντώντας σε όσους προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το γεγονός με την ατάκα «τι θέλετε, πυροβολισμό;».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης