Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων στον προπονητή - Την Παρασκευή 24/3 η απολογία του

Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων στον προπονητή - Την Παρασκευή 24/3 η απολογία του
Ο προπονητής προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στην οικία του
Σχετικά Άρθρα
Ποινική δίωξη για βιασμό κατά συρροή και πλήθος αδικημάτων ασκήθηκε στον 44χρονο προπονητή taekwondo στην Ηλιούπολη, ο οποίος συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών.
Ο προπονητής βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία κατηγοριών και θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή την Παρασκευή 24/3.
Στον προπονητή αποδίδεται ότι έχει κακοποιήσει σεξουαλικά πέντε κορίτσια, ανήλικα κατά τον χρόνο των πράξεων, στον χώρο της Σχολής πολεμικών τεχνών που διατηρούσε στην Ηλιούπολη.
Σε βάρος του προπονητή ασκήθηκε ποινική δίωξη και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Η σύλληψη

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, σε 44χρονο προπονητή taekwondo στην Ηλιούπολη που προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του σε αθλητικό σύλλογο.
Μέχρι στιγμής, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία, έχει προκύψει ότι ο συλληφθείς έχει προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος τουλάχιστον 5 κοριτσιών, τα οποία πλέον έχουν ενηλικιωθεί, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

Η δράση του προπονητή

Συνελήφθη, πρωινές ώρες χθες Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης, ο 44χρονος, ο οποίος, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος σε αθλητικό σύλλογο, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικων κοριτσιών.
Προηγήθηκε έρευνα στο πλαίσιο Προκαταρκτικής Εξέτασης από την οποία προέκυψε ότι ο προπονητής που συνελήφθη στις 21/3 , τουλάχιστον από το 2009 έως και το 2020 προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριές του, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών και αφού εκθείαζε τις ικανότητές τους στο άθλημα, τις έπειθε να ενταχθούν στο αγωνιστικό τμήμα, ώστε να έχουν πολύωρες και κατά κύριο λόγο ατομικές προπονήσεις μαζί του.
Ακολούθως, προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των ανήλικων είτε στον χώρο του γυμναστηρίου, είτε στην οικία του.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ανακριτή, απ’ όπου εκδόθηκε και το σχετικό ένταλμα σύλληψης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης