Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στα 2,1 εκατ μοναδικούς χρήστες το bankingnews – Σε μια ημέρα 351.000 μοναδικούς χρήστες

Στα 2,1 εκατ μοναδικούς χρήστες το bankingnews – Σε μια ημέρα 351.000 μοναδικούς χρήστες
Με 2,1 εκατ μοναδικούς χρήστες τον τελευταίο μήνα και 351.000 μοναδικούς χρήστες μόνο στις 10 Μαρτίου 2023… οι αναγνώστες επικροτούν την στάση του bankingnews (ΒΝ)
Το Bankingnews έχει αποδειχθεί η εναλλακτική ενημέρωση, απέναντι στην μονοδιάστατη προσέγγιση των μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα.
Το bankingnews επιλέγει να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και τοποθετείται απέναντι σε ότι θεωρεί λανθασμένο και υποστηρίζει με θέρμη… πιστεύουμε την λογική.
Όταν ο Στέλιος Πέτσας με εντολή Μαξίμου μοίραζε δημόσιο χρήμα κατά τρόπο απαράδεκτο το bankingnews είχε ταχθεί κατά των Lockdowns και είχαμε αποφασίσει να δωρίσουμε ότι χρήματα μας αναλογούσαν.
Επειδή το κοινοποιήσαμε μας έκοψαν από κρατική διαφήμιση… κάτι που προφανώς δεν μας ενοχλεί καθόλου αφού είναι θέμα αρχής να μην λαμβάνουμε κρατική διαφήμιση.
Όταν ταχθήκαμε κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων… και η στάση μας πλέον δικαιώνεται 10000%... υπήρξαν διάφοροι… μέχρι και νυν υπουργός Επικρατείας που ζήτησαν από διαφόρους του ιδιωτικού τομέα να διακόψουν την διαφήμιση στο bankingnews γιατί εναντιωνόμασταν στο βασικό αφήγημα.
Το σχέδιο τους απέτυχε, γιατί ο ιδιωτικός τομέας ξέρει τον ρόλο του bankingnews στα δύσκολα… και ξέρει επίσης ότι το bankingnews δεν θα προσκυνήσει κανένα όπως δυστυχώς αναξιοπρεπώς κάνουν πολλά μέσα ενημέρωσης.
Στην περίπτωση του Ουκρανικού ταχθήκαμε ανοικτά υπέρ της Ρωσίας γιατί θεωρούμε ότι είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας.
Είναι ελάχιστα τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα που υποστηρίζουν αυτή την θέση.
Το bankingnews δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, δεν προερχόμαστε από αυτό τον χώρο όπως ορισμένοι θέλουν να μας χαρακτηρίσουν.
Επειδή πηγαίνουμε κόντρα στα βασικά αφηγήματα θεωρούν ότι είμαστε με τους άλλους… τόσο μυαλό κουβαλούν τόσα λένε…
Στα της αγοράς, για το χρηματιστήριο ήδη προειδοποιούμε για τις πανάκριβες τράπεζες και το ακραία υπερτιμημένο χρηματιστήριο… ο στόχος των 950 μονάδων ετέθη όταν το ελληνικό χρηματιστήριο ήταν στις 1.140 μονάδες.
Για τις τράπεζες ασκούμε κριτική εκεί που χρειάζεται και επιδοκιμάζουμε ότι σωστό γίνεται, το ίδιο ισχύει και στην πολιτική εάν κάτι γίνεται για το καλό της πατρίδας μας το υποστηρίζουμε… αλλά όταν γίνονται λάθη… τότε μόνο σκληρή κριτική.

Η δημοσιογραφική μας προσέγγιση έχει απήχηση;
Γιατί ότι λέμε εμείς δεν έχει κανένα νόημα εάν δεν έχουμε απήχηση στο αναγνωστικό κοινό.
Με 2,1 εκατ μοναδικούς χρήστες τον τελευταίο μήνα και 351.000 μοναδικούς χρήστες μόνο στις 10 Μαρτίου 2023… οι αναγνώστες επικροτούν την στάση του bankingnews (ΒΝ)
Σας ευχαριστούμε
Bankingnsss10Martiouu.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης