Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στους δρόμους για τα Τέμπη - Συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Κρήτη - Διακοπή κυκλοφορίας

Πλήθος κόσμου στους δρόμους για τα Τέμπη - Συλλαλητήρια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Κρήτη - Διακοπή κυκλοφορίας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας
Σχετικά Άρθρα
Γεμάτες από κόσμο που διαδηλώνει για την τραγωδία στα Τέμπη είναι για ακόμα μία φορά, οι μεγάλες πλατείες της χώρας. Συλλαλητήρια έχουν διοργανωθεί στο κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και σε Πάτρα, Λάρισα, Κρήτη.
«Οι ζωές μας μετράνε», «Αυτό το έγκλημα δεν θα συγκαλυφθεί» είναι δυο από τα συνθήματα που ξεχωρίζουν στις συγκεντρώσεις και τις πορείες.
Η κοινωνική οργή για το δυστύχημα στο Τέμπη όχι μόνο δεν έχει κοπάσει, αλλά εντείνεται...
Εκτιμάται ότι στα Προπύλαια συγκεντρώθηκαν περίπου 5.000 άτομα, στην πλατεία Κάνιγγος περίπου 2.000 που ανέβηκαν προς την οδό Ακαδημίας και περίπου 1.000 άτομα μαζεύτηκαν στην Κλαυθμώνος.
1678968481589.jpg
Πορεία στα γραφεία της Hellenic Train

Κάλεσμα για το σημερινό συλλαλητήριο έχουν απευθύνει η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στην πλατεία Συντάγματος, η ΑΔΕΔΥ και η ΟΛΜΕ στην πλατεία Κλαυθμώνος, το ΠΑΜΕ και φοιτητικοί σύλλογοι στα Προπύλαια, ομάδες του αντιεξουσιαστικού χώρου, συλλογικότητες και η εξωκοινοβουλευτική αριστερά, στα Χαυτεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδηλωτές στο μπλοκ του ΠΑΜΕ συνέχισαν με πορεία προς τα γραφεία της Hellenic Train, στη λεωφόρο Συγγρού.

Το συλλαλητήριο στη Λάρισα

Νέο δυναμικό συλλαλητήριο διοργανώθηκε για μία ακόμα φορά στη Λάρισα.


Μεγάλη είναι η συγκέντρωση του κόσμου και στον Βόλο...


Παρών στην κινητοποίηση και ο Γιάνης Βαρουφάκης


Το παρών στην κινητοποίηση της Αθήνας έδωσε για ακόμα μία φορά και ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.


1678968481620.jpg
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Η απεργία στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Στην απεργία συμμετέχουν που έχει κηρύξει για σήμερα (16/3/2023) ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Στο πλαίσιο αυτό, τα λεωφορεία και τρόλεϊ θα κυκλοφορήσουν από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00, ενώ οι Γραμμές 1, 2, 3 του Μετρό και το Τραμ θα λειτουργήσουν από τις 10:00 το πρωί έως 15:00.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης