Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 49χρονου στην Κεφαλονιά για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

ΕΛ.ΑΣ: Σύλληψη 49χρονου στην Κεφαλονιά για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή
Ο 49χρονος εντοπίστηκε στην περιοχή της Σάμης, μετά την αποβίβαση του από το πλοίο της γραμμής
Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή σχηματίστηκε σε βάρος ενός 49χρονου που συνελήφθη στην Κεφαλονιά από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου.
Ο 49χρονος, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε στην περιοχή της Σάμης, μετά την αποβίβαση του από το πλοίο της γραμμής και συνελήφθη στις 14/3 κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.
Στην κατοχή του και στο όχημα που οδηγούσε, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 116,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 3 φιξάκια με μικροποσότητα κοκαΐνης, κινητό τηλέφωνο και 50 ευρώ.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγιο πυροβόλου όπλου, ένα κυνηγετικό όπλο και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, στο πλαίσιο της οποίας, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 49χρονος, ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.
elas1_6.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης