Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η συγκλονιστική περιγραφή επιβάτιδας στα Τέμπη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει

Η συγκλονιστική περιγραφή επιβάτιδας στα Τέμπη: Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει
Η 29χρονη περιγράφει τις στιγμές που βίωσε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου
Σχετικά Άρθρα
Τον εφιάλτη που βίωσε τη νύχτα της 28ης Φεβρουαρίου όταν δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μετωπικά στα Τέμπη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.
«Δεν θα ξεχάσω ποτέ την εικόνα όταν σταμάτησε ο εκτροχιασμός και κατάλαβα ότι δεν έχω πεθάνει και πρέπει να βρούμε στους μαύρους καπνούς και το σκοτάδι αν υπάρχει έξοδος ή θα μείνουμε εκεί» είπε η 29χρονη μιλώντας στον Alpha.
Η νεαρή κοπέλα ήταν από τους τραυματίες, οι οποίοι νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα, ενώ όπως λέει η ίδια δεν θα ξεχάσει ποτέ το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου. Η ίδια ήταν επιβάτης στο τρίτο βαγόνι.
«Ξαφνικά ακούστηκε ένας θόρυβος και ακαριαία εκτροχιαστήκαμε και μετά μαύρος καπνός και σπινθήρες. Σαν να είχε τοπικές εστίες φωτιάς. Όταν σταμάτησε αυτό και είδαμε ότι ήμασταν ζωντανοί, προσπαθούσαμε να καταλάβουμε από πού θα βγούμε» είπε η 29χρονη περιγράφοντας τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση.
Όπως ανέφερε, «το ένα παράθυρο ήταν πάνω σαν οροφή αντί για το πλάι. Έβγαλα το κεφάλι από το παράθυρο για να πάρω αέρα και αν δεν ήταν δύο παιδιά που άκουγαν άλλους ανθρώπους να φωνάζουν ότι πρέπει να φύγουμε επειδή έρχεται η φωτιά, θα ήμουν ακόμα εκεί, πιστεύοντας ότι κάνω το σωστό».
«Ακολούθησα τα παιδιά. Το μέλημά μας ήταν να βγούμε ζωντανοί. Έρχονταν πράγματα και λαμαρίνες πάνω σου και νόμιζες ότι θα πεθάνεις εκείνη την ώρα. Εγώ το συνειδητοποίησα μέρες μετά. Πηδήξαμε από πλατφόρμα της εμπορικής για να περάσουμε στον δρόμο», εξήγησε η ίδια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης